+45 2232 2846 klinikvelyse@gmail.com
Klinik Velyse
Angst for at tale i store forsamlinger

Både Tine og Tina havde problemer med at tale i store forsamlinger, med Tankefelt terapi blev disse følelser løst.

Anbefaling

Havde problemer med at tale ved store forsamlinger

Bange for at tale til en stor forsamling

Det gik fantastisk med talen igår! Helt fantastisk.

Jeg havde det temmelig dårligt hele fredag morgen, men det var som om, at da jeg endelig skulle på, var næsten al nervøsiteten brændt af.
Jeg følte mig fuldstændig klar og alt var meget mindre skræmmende end det havde været inde i mit hoved. Det var næsten lige før, at jeg gerne ville have været blevet deroppe.

Behandling af fobi for at tale i store forsamlinger

Men jeg brugte også ret meget tid og energi på at arbejde med de ting, som vi snakkede om onsdag, i dagene op til. Jeg føler virkelig, at jeg har fået taget fat i alle mine “dårligdomme” i det her forløb, og at det har været utroligt konstruktivt for mig.
Det var simpelthen en kæmpe åbenbaring for mig at finde ud af, at jeg godt kunne det her, og at det var ok at være bange for det. Både flere af mine kollegaer og elever kom hen og sagde, at det va en god tale, jeg er bare SÅ glad.

Tankefeltterapi/EFT virker mod forbier

Tusind tak for al din hjælp og støtte. Du er en fantastisk dygtig terapeut og et meget varmt menneske, og jeg har følt mig virkelig tryg i dine hænder.
Tine

 

Følelsen af at være uinteressant fjernet med Tankefeltterapi/EFT

Min følelse af at ingen gad høre på mig er forsvundet efter Tankefeltterapi/EFT og det er en fantastisk følelse. Det er som om at det kun var min følelse der stod i vejen, for de mennesker jeg har fortalt om det har ikke haft den fornemmelse af mig.

Tina

Klinik Velyse

Frigør plads i krop og sind!

Tankefelt terapi

Denne alternative behandlingsform handler om at holde fokus og tappe på nogle punkter på hænder, ansigt og overkrop. Ved at gøre dette opløses det ubehag man har, hvad enten det handler om en fobi, lavt selvværd og andet.

Bevidstheds terapi

Bevidstheds terapi handler om at se tingene som de er, ikke som vi ønsker de skal være. Og når du er villig til at se på tingene som de virkelig er, så har du mulighed for at se hvor du fastholder og begrænser dig selv, og derved skabe det du ønsker.

Hvorfor virker Tankefelt terapi?

“Alt er energi, og det er alt hvad der er. Tanker, følelser, det du mærker i kroppen. Og Tankefelt terapi er energiterapi”

En del Albert Einstein og en del mig

Kontakt mig

14 + 5 =

Klinik Velyse

v/ Melanie Friis-Rousing
Chr. Lunds Alle 29
5250 Odense SV
Tel: +45 2232 2846

CVR: 31520134