+45 2232 2846 klinikvelyse@gmail.com
Vælg en side
Klinik Velyse
Energetic Facelift

Energetic facelift er overraskende blid, dyb og effektiv.

Klinik Velyse

Energetic facelift

Som ordet hentyder så er her tale om en energetisk ansigtsløftning (Energetic facelift), jeg arbejder med øget bevidsthed på dine forestillinger om, hvordan det er at blive ældre, hvordan huden ældnes, om hvilke ting/overbevisninger du har “købt” om det at blive ældre.

Hvad kan du forvente af Access Energetic Facelift (energetisk ansigtsløftning)?

Denne unikke teknik indebærer brug af flere frekvenser, som genopretter den naturlige strøm af energi i og omkring kroppen. Jeg bruger mine hænder som formidlere af energien, ved en blid berøring af øvre bryst, hals, ansigt og ind imellem hele kroppen, hvis energien ikke kører optimalt.
Ud over at bruge hænderne arbejder vi også med at cleare (fjerne) de blokeringer du måtte have og alle de overbevisninger du har taget som din sandhed vedrørende hvordan vi ældes.
Med den energi, der strømmer i kroppen begynder musklerne og bindevævet at slappe af og huden begynder at foryngre. De der har prøvet Access Energetic Facelift (energetisk ansigtsløftning), ser ikke kun yngre ud de føler sig også mere livlige, og det er en af de absolut mest afslappende oplevelser du kan forestille dig.

Energetic facelift

Anna fik 20 behandlinger

Som du kan læse under Anna’s oplevelse, så er det ikke kun huden der bliver ændret, også gløden bliver aktiveret. Og som en stor bonus blev Anna’s hår kraftigere. Alt dette ved at bruge energi i hænderne, samt at kigge på de tanker, følelser, synspunkter, konklusioner, overbevisninger, holdninger vi, andre og samfundet har til det at blive ældre.

Ville du vælge at stråle hele livet? Hvilke overbevisninger har du omkring dette? Og er du villig til at give slip på dem?

Klinik Velyse

Sådan oplevede Anna Access Energetic Facelift

Det var utroligt afslappende og efter hver behandling havde jeg meget mere energi og overskud. Efter nogle få behandlinger begyndte min hud at blive fugtigere, det var ligesom om underhuden begyndte at arbejde på ny. Jeg kan mærke at huden arbejder og føles mere oplivet. Jeg har også fået mere glød i huden.

Mine rynker er ikke væk, de er ændret og udjævnede og jeg har det fantastisk. Jeg har altid haft meget tyndt hår og med Access Energetic Facelift (energetisk ansigtsløftning) er mit hår blevet meget kraftigere, så kraftigt at jeg kan blive klippet i forskellige frisurer.

Klinik Velyse

Bliv den bedste udgave af dig!

Access Bars

Giv slip på det der ikke fungerer for dig, mens du ligger og slapper af. Jeg trykker let på 32 punkter på hovedet, og derved frigøres de ting du er klar til at slippe, det kan være overbevisninger om din krop, hvad du er i stand til at skabe, de steder hvor du ikke er god ved dig selv, og så meget andet.

Bevidstheds terapi

Bevidstheds terapi handler om at se tingene som de er, ikke som vi ønsker de skal være. Og når du er villig til at se på tingene som de virkelig er, så har du mulighed for at se hvor du fastholder og begrænser dig selv, og derved skabe det du ønsker.

Hvorfor virker Energetic facelift?

“Alt er energi, og det er alt hvad der er”

Albert Einstein

Kontakt mig

6 + 10 =

Klinik Velyse

v/ Melanie Friis-Rousing
Chr. Lunds Alle 29
5250 Odense SV
Tel: +45 2232 2846

CVR: 31520134