+45 2232 2846 klinikvelyse@gmail.com

Hvad er Tankefeltterapi/EFT?

For mig er Tankefeltterapi/EFT så meget mere end kun, at banke let på forskellige punkter. Jeg har efter at have arbejdet med Tankefeltterapi/EFT i en del år udviklet min egen måde at arbejde med Tankefeltterapi/EFT.

De fleste kender efterhånden til Tankefeltterapi/EFT, måske har de set noget i fjernsynet, måske kender man noget der har prøvet, dog er der stadig enkelte der svarer “øh, det er noget med at banke og tankelæsning”.

Det er korrekt, at der bankes (let) i Tankefeltterapi/EFT behandlingen. Det handler om fokus samtidig med der bankes let på specifikke punkter. De specifikke punkter man benytter i Tankefeltterapi/EFT er medianpunkter (akupunkturpunkter).

 

Book Tankefeltterapi/EFT behandling hos Melanie i Odense

 

 

Tankefeltterapi/EFT behandling for børn

Tankefeltterapi/EFT er også for børn, så hvis du har et barn der ikke er tilpas, måske er barnet bange, måske er barnet særlig sensitiv, måske er barnet vred og ofte uden at kunne give en forklaring på hvorfor – Tankefeltterapi/EFT er blidt og ligetil og børn er ofte meget åbne overfor denne behandlingstype.

Du kan her læse referencer, anbefalinger, erfaringer, de resultater mine klienter har med Tankefeltterapi.

Min anbefaling er, at du giver det 3 behandlinger og nogle gange mere.

 


VIL DU DELE DIN OPLEVELSE, GIVE EN ANBEFALING, EN ANMELDELSE
KORT SAGT DELE DIN ERFARING OM BEHANDLINGEN


DEL DIN OPLEVELSE – MANGE TAK


Hvorfor vælge Tankefeltterapi/EFT

Tankefeltterapi/EFT er meget effektivt, der er ingen bivirkninger, med mindre det at føle sig lettere og have mere overskud er bivirkninger. Når du kommer til mig, så banker jeg let på dig, dette har jeg valgt fordi du så har mulighed for virkelig at fokusere på den problematik du ønsker at få behandlet.

Symptomer behandlet med Tankefeltterapi/EFT:

– Stress

Eksamensangst/eksamensskræk

– Angst

– Bange for edderkopper

Depression

– Traumer

Tankefeltterapi TFT/EFT er meget effektivt til at behandle fobier

– Præstationsangst

– Vrede og raseri

– Fysisk smerte

– Kærlighedssorg

– Angst for at miste

– Sorg

– PTSD

– og meget mere kan behandles med Tankefeltterapi/EFT

 

 Book Tankefeltterapi/EFT behandling hos Melanie i Odense

Tankefeltterapi/EFT er løsningen lige ved hånden.

Og med det mener jeg at man i Tankefeltterapi/EFT benytter punkter på hånden, samt punkter i hovedet – og du banker let på disse med dine hænder. Du har altid redskabet med dig.

Tankefeltterapi/EFT benytter jeg også meget når det handler om Metasundhed, for når vi har arbejdet os hen mod årsagen til problematikken, så er Tankefeltterapi/EFT et virkelig godt redskab til forløsning af årsagen.

I bevidstheds og energiarbejde er Tankefeltterapi/EFT også et værdifuldt redskab.

Også når det handler om slankekure er Tankefeltterapi et meget effektivt redskab, for slankekure handler jo også i høj grad om de tanker og følelser vi oplever og som kan fastholde os i bestemte mønstre.

Tankefeltterapi/EFT virker det?

Det er en meget simpel behandling, dog kan det virke uoverskuelig for nogle, det er dog kun uoverskuelig indtil du har været til en behandling, derefter ser du sammenhængen mellem tanker, følelser og kroppen. JA Tankefeltterapi/EFT virker, og bivirkninger ved behandlingen er at du får det bedre. Tankefeltterapi/EFT fungererer ved at koble tanker, følelser, kropsfornemmelser (som knude i maven) samtidig med at der bankes let på nogle punkter. Og selv om det er en simpel behandling så er den faktisk utrolig avanceret, og noget af det mest effektive jeg er stødt på.

Hvordan foregår Tankefeltterapi/EFT behandling?

Når jeg behandler mine klienter for angst, depression, eksamensskræk, flyskræk, fobier, kærlighedssorg, lavt selvværd, søvnløshed, OCD (tvangstanker, tvangshandlinger), smerter, stress, sorg, præstationsangst, PTSD, vrede – så beder jeg dem om at mærke den reaktion kroppen har på eks. sorg, så kobler jeg sorg og kropsreaktionen sammen og banker på Tankefeltterapi/EFT punkterne, mens der fokuseres på den sætning vi har sammensat, og som vil forløse i dette tilfælde sorgen.

Tankefeltterapi/EFT selvbehandling – guide til selvhjælp.

Når du har været her til behandling, så opfordrer jeg dig til selv at fortsætte hjemme, du får udleveret et hæfte om hvordan man gør det selv, i dette hæfte er teknikker, punkterne og tips til hvordan du selv kan udforme sætninger alt efter hvad du har af problematikker.

 

Tankefeltterapeut Melanie Friis-Rousing – hos Klinik Velyse, Odense.

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes.

11 + 3 =

Kropsterapi, Kraniosakralterapi, Bevidstheds og Energiarbejde

Jeg finder den behandling der lige netop passe til dig og din krop.