+45 2232 2846 klinikvelyse@gmail.com
Svært ved at slippe af med smerter i ryggen Kraniosakral terapi er svaret for mange

Svært ved at slippe af med smerter i ryggen Kraniosakral terapi er svaret for mange

Det kan være du gennem længere tid har haft tiltagende rygsmerter og det kniber med af finde en løsning.

Er dette tilfældet kan jeg fortælle dig, at jeg har stor succes med at behandle rygsmerter, med KranioSakral terapi og andre kropsteknikker en af dem fysiurgisk massage samt bevidsthed omkring hvad der ligger bag dine rygsmerter, det kan både være fysisk og psykiske årsager – de fysiske årsager kan jo være at du gennem længere tid har brugt din krop forkert, det kan være du har lavet et forkert løft og meget andet – de psykiske årsager kan være bekymringer, følelsen af du ikke er god nok, stress, økonomiske problematikker og måske følelsen af at du burde have gjort mere og at dette så leder til en ond spiral med skyldfølelse.

Rygsmerter og KranioSakral terapi – samt bevidsthed om hvad det virkelig handler om.
Mange bliver utroligt forbavsede over virkningen af Kraniosakral terapi og på at denne blide behandling kan fjerne ondt i ryggen. Rygsmerter afhjælpes med Kraniosakral terapi, både dem man kan forklare hvorfor opstår og de mere uforklarlige. Når jeg arbejder med Kraniosakral terapi og ondt i ryggen, så ligger du afslappet fuld påklædt på briksen, mens jeg arbejder ind under din krop og løsner blidt spændinger, netop de spændinger der giver smerten. Og jeg nøjes ikke med at arbejde det sted hvor du har smerter, jeg arbejder fra korsbenet og til kraniet, derfra ordet Kranio (kranie) sakral (korsben) terapi.

At have ondt i ryggen belaster ofte hele bevægeapparatet, for når ryggen gør ondt kompencerer vi ved at sidde og gå anderledes.

Tillægssmerter til rygsmerter
Netop ved at kompencere ved at sidde og gå anderledes for at se om smerterne dog ikke kan mildnes, skaber du “tillægssmerter” og det vil sige at du måske får ondt andre steder i kroppen. Det er vigtigt at få behandlet ondt i ryggen før du skaber andre smerter i kroppen.

Ondt i ryggen, Metasundhed og bevidsthed.

Hvis du er nysgerrig efter hvad den bagvedliggende grund for dine rygsmerter er, så vil jeg bede dig om at tænke efter hvad der er sket umiddelbart før du fik dine rygsmerter.

Her taler jeg om det der har rørt dig dybt, og noget du måske ikke har fortalt til andre, fordi du mente at det var pjat eller at du ikke tillagde det nogen betydning.

Et eksempel:

Måske har du gennem længere tid følt at du ikke bliver hørt, og netop lige inden dine rygsmerter opstår der oplever du at dine ønsker er blevet hørt, så vil din krop starte en healingsproces og straks mærker du rygsmerter, dette er den biologiske proces i kroppen.

Dette var et eksempel på rygsmerter, Metasundhed og bevidsthed.