+45 2232 2846 klinikvelyse@gmail.com

BLOG

Spændinger i nakke og skuldre

Klinik Velyse – BLOG

Spændinger i nakke og skuldre

Spændinger i nakke og skuldre behandles let og effektivt med Kraniosakral Terapi
Spændinger i nakke og skulder er næsten en folkelidelse her i Danmark. Med KranioSakral terapi løsnes disse spændinger yderst effektivt, netop fordi det ikke kun er det fysiske der berøres, der arbejdes også med at finde årsagen til problemerne.

Årsager til spændinger i nakke og skuldre
Spændinger i nakke og skuldre påvirkes af både indre og ydre omstændigheder, det kan være forkerte arbejdsstillinger, bekymringer, og er nakke og skulder først påvirket er man meget tilbøjelig til at det bliver en “vane” at skuldrene sidder oppe ved ørene.

Alt for mange går rundt og er “kroniske stressede” – som jeg vælger at kalde stress der ikke er blevet bearbejdet. Mange går til massage, som er ganske vidunderligt, men problemet bliver ikke løst. Min erfaring er at for at komme i bund med disse spændinger i nakke og skuldre, er det KranioSakral terapi der skal til. KranioSakral terapi løsner blidt og respektfuld bindevæv, muskler og nervesystemet (stressen minskes) så spændinger i nakke og skuldre kan forsvinde.

Spændinger i nakke og skuldre kan give følgevirkninger
Hvis du gennem længere tid går rundt med mange spændinger i nakke og skuldre, kan du komme til at mærke prikken og stikken og let følelsesløshed i arme og/eller fingrene. Grunden til dette er den at der hvor nerverne til arme og fingre udspringer ved rygsøjlen, der er trykket så voldsomt på grund af spændinger og de presser på nerverne.

TAG DET I OPLØBET – KRANIOSAKRAL TERAPI LØSNER SPÆNDINGER I NAKKE OG SKULDRE

Ofte når man har spændinger i nakke og skuldre giver det hovedpine, og humøret påvirkes også desværre ikke i den gode retning. Derfor grib chancen og book en KranioSakral terapi behandling.

Seneste indlæg i bloggen

Her kan du læse de seneste indlæg i bloggen, og vil du se mere kan du klikke på linket.

Schyyyy kroppens celler lytter og husker!

Klinik Velyse - BLOG Schyyyy kroppens celler lytter og husker! Schyyy kroppens celler lytterJeg kan ligeså godt sige det, vores krop er MEGA intelligent. Jeg er så imponeret over alle de processer hele vores krop styrer og kommunikerer til os, det er den...

læs mere

Føler du dig drænet – mister du energi?

Klinik Velyse - BLOG Føler du dig drænet - mister du energi? Mister du også energi? Er du træt af at andre stjæler din energi? Disse dage har jeg opdaget en stor ENERGITYV! Jeg var så heldig at opdage energityven før jeg mistede alt for meget energi, og...

læs mere

Hvad er det der er så vigtig, at du selv forsvinder?

Klinik Velyse - BLOG Hvad er det der er så vigtig, at du selv forsvinder? Hvad er vigtigt i dit liv – at du tilsidesætter dig selv, er det at være glad eller er det at tage dig selv så F……. forfærdelig højtidelig? Hvad er det der er så vigtig, at du selv...

læs mere

Klinik Velyse – BLOG

Inspiration til krop og sjæl

Klinik Velyse - BLOG

Dette finder du i Bloggen

Her i Bloggen vil jeg dele inspiration til både krop, sind og sjæl med dig.

Vi er en helhed og kan ikke se bort fra hverken, krop, sind eller sjælen, gør vi det, så halter vi os gennem livet. Ved at leve som en helhed, kan vi skabe det liv vi ønsker at leve. 

Hvis du ikke lytter til kroppen så skal den nok "råbe" til dig så du hører den. Hvis du ikke lytter til sjælen, så vil vi ofte føle os lidt alene, forladt, følelsen af at man skal kæmpe sig gennem livet - hvilket ikke er tilfældet, vi skal være hele og det betyder samarbejde mellem krop og sjæl.

Nogle gange kommer mine kunder med meget ondt i kroppen, og ofte viser det sig at det faktisk ikke er kroppen der er noget galt med (selvfølgelig er der smerter i kroppen, men de er foranlediget af noget andet), det kan være at livet har været meget hårdt en periode og at de derfor har valgt at lukke ned for dem selv (sjælen). Så belyser jeg dette og kroppen begynder straks at samarbejde for at løsne smerterne i kroppen.

Kontakt mig

Klinik Velyse

v/ Melanie Friis-Rousing
Chr. Lunds Alle 29
5250 Odense SV
Tel: +45 2232 2846

CVR: 31520134