+45 2232 2846 klinikvelyse@gmail.com
Spændinger i nakke og skuldre behandles let og effektivt med Kraniosakral Terapi

Spændinger i nakke og skuldre behandles let og effektivt med Kraniosakral Terapi

Spændinger i nakke og skulder er næsten en folkelidelse her i Danmark. Med KranioSakral terapi løsnes disse spændinger yderst effektivt, netop fordi det ikke kun er det fysiske der berøres, der arbejdes også med at finde årsagen til problemerne.

Årsager til spændinger i nakke og skuldre
Spændinger i nakke og skuldre påvirkes af både indre og ydre omstændigheder, det kan være forkerte arbejdsstillinger, bekymringer, og er nakke og skulder først påvirket er man meget tilbøjelig til at det bliver en “vane” at skuldrene sidder oppe ved ørene.

Alt for mange går rundt og er “kroniske stressede” – som jeg vælger at kalde stress der ikke er blevet bearbejdet. Mange går til massage, som er ganske vidunderligt, men problemet bliver ikke løst. Min erfaring er at for at komme i bund med disse spændinger i nakke og skuldre, er det KranioSakral terapi der skal til. KranioSakral terapi løsner blidt og respektfuld bindevæv, muskler og nervesystemet (stressen minskes) så spændinger i nakke og skuldre kan forsvinde.

Spændinger i nakke og skuldre kan give følgevirkninger
Hvis du gennem længere tid går rundt med mange spændinger i nakke og skuldre, kan du komme til at mærke prikken og stikken og let følelsesløshed i arme og/eller fingrene. Grunden til dette er den at der hvor nerverne til arme og fingre udspringer ved rygsøjlen, der er trykket så voldsomt på grund af spændinger og de presser på nerverne.

TAG DET I OPLØBET – KRANIOSAKRAL TERAPI LØSNER SPÆNDINGER I NAKKE OG SKULDRE

Ofte når man har spændinger i nakke og skuldre giver det hovedpine, og humøret påvirkes også desværre ikke i den gode retning. Derfor grib chancen og book en KranioSakral terapi behandling.