+45 2232 2846 klinikvelyse@gmail.com
Vælg en side

BLOG

Spændinger i nakke og skuldre

Klinik Velyse – BLOG

Spændinger i nakke og skuldre

Spændinger i nakke og skuldre behandles let og effektivt med Kraniosakral Terapi
Spændinger i nakke og skulder er næsten en folkelidelse her i Danmark. Med KranioSakral terapi løsnes disse spændinger yderst effektivt, netop fordi det ikke kun er det fysiske der berøres, der arbejdes også med at finde årsagen til problemerne.

Årsager til spændinger i nakke og skuldre
Spændinger i nakke og skuldre påvirkes af både indre og ydre omstændigheder, det kan være forkerte arbejdsstillinger, bekymringer, og er nakke og skulder først påvirket er man meget tilbøjelig til at det bliver en “vane” at skuldrene sidder oppe ved ørene.

Alt for mange går rundt og er “kroniske stressede” – som jeg vælger at kalde stress der ikke er blevet bearbejdet. Mange går til massage, som er ganske vidunderligt, men problemet bliver ikke løst. Min erfaring er at for at komme i bund med disse spændinger i nakke og skuldre, er det KranioSakral terapi der skal til. KranioSakral terapi løsner blidt og respektfuld bindevæv, muskler og nervesystemet (stressen minskes) så spændinger i nakke og skuldre kan forsvinde.

Spændinger i nakke og skuldre kan give følgevirkninger
Hvis du gennem længere tid går rundt med mange spændinger i nakke og skuldre, kan du komme til at mærke prikken og stikken og let følelsesløshed i arme og/eller fingrene. Grunden til dette er den at der hvor nerverne til arme og fingre udspringer ved rygsøjlen, der er trykket så voldsomt på grund af spændinger og de presser på nerverne.

TAG DET I OPLØBET – KRANIOSAKRAL TERAPI LØSNER SPÆNDINGER I NAKKE OG SKULDRE

Ofte når man har spændinger i nakke og skuldre giver det hovedpine, og humøret påvirkes også desværre ikke i den gode retning. Derfor grib chancen og book en KranioSakral terapi behandling.

Seneste indlæg i bloggen

Her kan du læse de seneste indlæg i bloggen, og vil du se mere kan du klikke på linket.

Schhhh kroppens celler lytter og husker!

Klinik Velyse - BLOG Schhhh kroppens celler lytter og husker! Schyyy kroppens celler lytterJeg kan ligeså godt sige det, vores krop er MEGA intelligent. Jeg er så imponeret over alle de processer hele vores krop styrer og kommunikerer til os, det er den...

læs mere

Føler du dig drænet allerede inden dagen er begyndt?

Klinik Velyse - BLOG Føler du dig drænet for energi allerede inden dagen er begyndt? Føler du dig drænet for energi, måske allerede inden dagen er begyndt? Hvem eller hvad er det der stjæler din energi? Og hvordan lukker man så hullet for sådan en...

læs mere

Hvad er det der er så vigtig, at du selv forsvinder?

Klinik Velyse - BLOG Hvad er det der er så vigtig, at du selv forsvinder? Hvad er vigtigt i dit liv – at du tilsidesætter dig selv, er det at være glad eller er det at tage dig selv så F……. forfærdelig højtidelig? Hvad er det der er så vigtig, at du selv...

læs mere

Klinik Velyse – BLOG

Inspiration til krop og sjæl

Klinik Velyse

Alternativ behandling

Alternativ behandling er i min verden fantastisk, da der ikke er fastlåste holdninger og synspunkter til hvad der er muligt i krop og sind. Ved at vælge alternativ behandling har du taget det første skridt til nye muligheder.

Kontakt mig

2 + 8 =

Klinik Velyse

v/ Melanie Friis-Rousing
Chr. Lunds Alle 29
5250 Odense SV
Tel: +45 2232 2846

CVR: 31520134