+45 2232 2846 klinikvelyse@gmail.com
Klinik Velyse
PTSD fjernes med Tankefelt terapi

Anbefaling

Denne soldat har ingen symptomer på PTSD efter Tankefelt terapi.

Før min udsendelse til Helmand i Afghanistan med Gardehusarregimentet i 2008 var jeg en glad og udadvendt person. Jeg havde mod på livet og glædede mig voldsomt til at komme ud og virke i mit fag som soldat.

Under udsendelsen var vi ofte i kamphandlinger med Talaban, men dette var man forberedt på hjemmefra. En dag bliver det køretøj jeg står op af pludselig ramt af en panserværnsraket og jeg bliver slynget flere meter væk.

I situationen handler man instinktivt og flygter for at komme væk fra situationen.

Da vi kom hjem var alting godt indtil ca. en måned efter hjemkomsten, hvor jeg pludselig ikke kunne sove, havde mareridt, svedte meget, blev overfølsom overfor høje og pludselige lyde, blev aggressiv over for alt og alle, mistede empatien med alle.

Desuden gik jeg med en frygtelig skam i livet over ikke at have handlet anderledes da vi blev ramt af panserværnsraketten. Jeg følte jeg svigtede mine kammerater, som blev såret ved episoden og ikke mindst mig selv.

Alle disse ting kombineret, gjorde at jeg ikke kunne få en hverdag til at hænge sammen da jeg kom hjem.

PTSD “Posttraumatisk stress syndrom” behandlet med Tankefelt terapi EFT/TFT

Jeg havde takket, “ja tak” til Forsvarets tilbud om psykolog hjælp, men syntes ikke det havde nogen effekt overhovedet. Jeg blev faktisk mere indebrændt og arrig.

På hjemmesiden friforptsd.dk fandt jeg Klinik Velyse i Odense, hvor jeg bor og tænkte, at det ikke kunne skade at prøve Tankefelt terapi. Allerede efter den første behandling havde jeg en helt anderledes følelse i kroppen.

Det skal siges at jeg er født med en naturlig skepsis overfor alternative behandlingsformer, men Melanie gjorde hurtigt denne skepsis til skamme. Jeg følte mig glad og fri for første gang siden jeg kom hjem.

Behandling af PTSD med Tankefelt terapi gjorde mig symptomfri.

De efterfølgende behandlinger løste bare endnu mere op for mit gamle jeg. Man kommer ikke sovende til noget her i tilværelsen, så jeg arbejdede rigtigt meget med teknikkerne hjemme og fik derfor også en rigtig hurtig og effektiv effekt ud af Tankefelt terapi. Jeg arbejder stadig med teknikkerne hjemme og har den dag idag ingen symptomer på PTSD og lever stort set det liv jeg gjorde før udsendelsen.

Anonym (dog er jeg bekendt med navnet)

Tankefelt terapi behandler PTSD

Denne soldat valgte Tankefelt terapi og fik livet tilbage

Alternativ behandling som Tankefelt terapi er desværre ofte ikke det første der bliver valgt til behandling af PTSD. Og når noget griber så voldsomt ind i et liv som PTSD, så er man nogle gange nødt til at gribe til andet end den etablerede verden, og det sjove er, at for mig så er der intet alternativt ved Tankefelt terapi, jeg har selv oplevet at forløse så meget via Tankefelt terapi, ting som jeg troede skulle være svære at løse.

Klinik Velyse

Behandling af PTSD

Tankefelt terapi

At holde fokus, turde kigge på hvad der sker i tanker og kroppen, kigge på alt omkring situationer man ikke hidtil har kunnet løse. Alt dette forgår stille og roligt i dit tempo.

Fra PTSD til livskvalitet

Kender du nogen der lider af PTSD – dette kan være både soldater og andre der er ramt af PTSD, så bed dem lige om at læse denne soldats reference, det er muligt at få livet tilbage.

Derfor hjælper Tankefelt terapi på PTSD?

“Alt er energi, og det er alt hvad der er. PTSD er også energi, energi der er frosset ind i sind og krop, ved at tappe på de punkter vi bruger i Tankefelt terapi kan denne fastfrosne energi forløses”

Tankefelt terapi er fantastisk til forløsning af PTSD

Kontakt mig

4 + 11 =

Klinik Velyse

v/ Melanie Friis-Rousing
Chr. Lunds Alle 29
5250 Odense SV
Tel: +45 2232 2846

CVR: 31520134