+45 2232 2846 klinikvelyse@gmail.com
Vælg en side

Du kan vælge en skype session

En skype session er en anden måde at modtage behandling på, og du modtager nøjagtig det samme, som hvis du sad overfor mig. For nogle er det afstanden der bestemmer om det skal være en behandling, hvor du er fysisk tilstede eller en skype session. For andre betyder det meget at de sidder stille og roligt hjemme i trygge rammer mens de modtager behandlingen.

Sådan foregår en skype session

Du kontakter mig – enten via mail eller på telefon for at aftale et tidspunkt der passer os begge.

Hvis du ikke har et skype navn, er det nødvendigt du opretter et sådan.

Det jeg skal bruge er dit skypenavn, din email adresse og dit mobilnummer.

Betalingen af skype sessionen – senest dagen før skype sessionen indsættes det aftalte beløb på min konto.

Reg. 2374 Kontonr. 0124 744 083

Når tidspunktet for skype sessionen nærmer sig, gør du dig klar og jeg kontakter dig på skype.

Varigheden for en skype session er som oftest 1 time.

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes.

13 + 10 =

Kropsterapi, Kraniosakralterapi, Bevidstheds og Energiarbejde

Jeg finder den behandling der lige netop passe til dig og din krop.

Her finder du de forskellige

Behandlinger

Her kan du se de behandlingstyper jeg har valgt at uddanne mig i, i mit virke som alternativ behandler, har jeg valgt en vifte der behandler både krop og sind. Så om det er kroppen der gør ondt, tankemylder, traumer, depression eller ren velvære du har brug for så skulle du kunne finde det her.

Flyskræk væk efter behandling med Tankefeltterapi/EFT

Anbefaling Flyskræk væk efter behandling med Tankefeltterapi/EFT Kære Melanie! Jeg vil gerne fortælle til din hjemmeside, hvad det betød for mig at konsultere dig. Jeg skulle i december 2008 besøge min datter og svigersøn og to børnebørn i Brunei sammen med min mand....

læs mere

Lændesmerter væk – Kraniosakral terapi

Anbefaling Dorte's lændesmerter er væk Lændesmerter væk – ondt i lænden er væk. Jeg skulle have mine lændesmerter behandlet med Kraniosakral terapi hos Klinik Velyse, mine smerter er nu væk og det var ikke kun Kraniosakral terapi jeg fik, men også en dyb forståelse...

læs mere

En behandling fjernede Ullas kæbespændinger

Anbefaling Ulla fik løsnet kæbespændinger. Kæbespændinger – næsten væk efter 1 behandling. Allerede efter en behandling er mine kæbespændinger næsten væk, og jeg har mere overskud. Ulla   Årsager til kæbespændinger! Her får du nogle årsager: At du har fået lavet...

læs mere

Slap tankemylder med Bevidsheds terapi

Anbefaling Anette slap tankemylder Return to sender – genialt! Det er jo genialt det der, return to sender. Indtil videre fungerer det rigtig godt for mig, og jeg føler at jeg kommer ind til mig selv med at cleare hovedet på den måde. Igår oplevede jeg også at jeg...

læs mere

Soldat forløst for PTSD med Tankefelt terapi EFT/TFT

Anbefaling Denne soldat har ingen symptomer på PTSD efter Tankefelt terapi. Før min udsendelse til Helmand i Afghanistan med Gardehusarregimentet i 2008 var jeg en glad og udadvendt person. Jeg havde mod på livet og glædede mig voldsomt til at komme ud og virke i mit...

læs mere

Morten fik sluppet begrænsninger

Anbefaling Morten hjulpet i den rigtige retning Hej Melanie Fik lige lyst til at dive dig en lille update - ikke fordi du har bedt om det. Men fordi jeg er så glad for, hvordan jeg har det og det har jeg lyst til at dele med dig. Vi talte i vores sidste session om en...

læs mere

Flyskræk fjernet på en behandling

Anbefaling Andres fik 1. behandling for flyskræk Hej Melanie Jeg har nu overstået min ferie og flyveture, og jeg er glad for at fortælle dig at de gik rigtig fint. Jeg følte en vis spænding inden 1. afgang, og jeg tappede mig, og det gav ro. Da flydøren blev lukket...

læs mere

Kontakt mig

15 + 4 =

Klinik Velyse

v/ Melanie Friis-Rousing
Chr. Lunds Alle 29
5250 Odense SV
Tel: +45 2232 2846

CVR: 31520134