+45 2232 2846 klinikvelyse@gmail.com

Du kan vælge en skype session

En skype session er en anden måde at modtage behandling på, og du modtager nøjagtig det samme, som hvis du sad overfor mig. For nogle er det afstanden der bestemmer om det skal være en behandling, hvor du er fysisk tilstede eller en skype session. For andre betyder det meget at de sidder stille og roligt hjemme i trygge rammer mens de modtager behandlingen.

Sådan foregår en skype session

Du kontakter mig – enten via mail eller på telefon for at aftale et tidspunkt der passer os begge.

Hvis du ikke har et skype navn, er det nødvendigt du opretter et sådan.

Det jeg skal bruge er dit skypenavn, din email adresse og dit mobilnummer.

Betalingen af skype sessionen – senest dagen før skype sessionen indsættes det aftalte beløb på min konto.

Reg. 2374 Kontonr. 0124 744 083

Når tidspunktet for skype sessionen nærmer sig, gør du dig klar og jeg kontakter dig på skype.

Varigheden for en skype session er som oftest 1 time.

 

TLF: 2232 2846

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes.

4 + 11 =

Kropsterapi, Kraniosakralterapi, Bevidstheds og Energiarbejde

Jeg finder den behandling der lige netop passe til dig og din krop.