+45 2232 2846 klinikvelyse@gmail.com

BLOG

Schhhhh kroppens celler lytter og husker!

Klinik Velyse – BLOG

Schhhh kroppens celler lytter og husker!

Schyyy kroppens celler lytterJeg kan ligeså godt sige det, vores krop er MEGA intelligent. Jeg er så imponeret over alle de processer hele vores krop styrer og kommunikerer til os, det er den største computer der findes. Dog er det også sådan at kroppens celler lytter og husker det vi tænker og føler om vores krop.

Så hvad siger du til at begynde at bemærke hvad du tænker, siger og føler omkring din krop?

Vil du indgå en aftale med din krop?

Blot indgå en aftale om at lytte til dine tanker, følelser og hvad du siger om din krop – derved vil du oftere og oftere bemærke dette og har derved mulighed for at ændre hvad du tænker og siger om din krop.

Den kære Bruce Lipton har i sin bog “Intelligente celler” beskrevet hvordan vores celler bliver påvirket af vores tanker og følelser.

Når jeg kigger på det, så er min antagelse at der er min krop og der er mig – så jeg er ikke min krop jeg har en krop. Som I sikkert har hørt eller oplevet, så åbnes vinduet ofte når der er sket et dødsfald, og når man spørger hvorfor, så er svaret – for at sjælen kan flyve ud.

Og netop fordi der er min krop og mig er der uanede muligheder for mig og min krop. Det meget specielle ligger i at have fokus, at have fokus på at jeg kan indgå et samarbejde med min krop.

Jeg vil bede dig om at tale med din krop, præcis som du gør med din bedste ven. Tal pænt til kroppen, og tænk pænt om kroppen – og stil meget gerne spørgsmål til din krop. Hvis du eksempelvis føler dig tung i kroppen, så spørg kroppen – hej krop hvad skal der til for at du føles let? Og vent ikke på et svar, som oftest får man en fornemmelse og det kan også være man begynder at gøre noget anderledes. Måske begynder du at fornemme hvordan du kunne få det endnu bedre – TAG IKKE MIT ORD FOR DETTE, TEST DET OG MELD TILBAGE.

Seneste indlæg i bloggen

Her kan du læse de seneste indlæg i bloggen, og vil du se mere kan du klikke på linket.

Føler du dig drænet allerede inden dagen er begyndt?

Klinik Velyse - BLOG Føler du dig drænet for energi allerede inden dagen er begyndt? Føler du dig drænet for energi, måske allerede inden dagen er begyndt? Hvem eller hvad er det der stjæler din energi? Og hvordan lukker man så hullet for sådan en...

læs mere

Hvad er det der er så vigtig, at du selv forsvinder?

Klinik Velyse - BLOG Hvad er det der er så vigtig, at du selv forsvinder? Hvad er vigtigt i dit liv – at du tilsidesætter dig selv, er det at være glad eller er det at tage dig selv så F……. forfærdelig højtidelig? Hvad er det der er så vigtig, at du selv...

læs mere

Klinik Velyse – BLOG

Inspiration til krop og sjæl

Klinik Velyse

Alternativ behandling

Alternativ behandling er i min verden fantastisk, da der ikke er fastlåste holdninger og synspunkter til hvad der er muligt i krop og sind. Ved at vælge alternativ behandling har du taget det første skridt til nye muligheder.

Kontakt mig

3 + 15 =

Klinik Velyse

v/ Melanie Friis-Rousing
Chr. Lunds Alle 29
5250 Odense SV
Tel: +45 2232 2846

CVR: 31520134