+45 2232 2846 klinikvelyse@gmail.com
Vælg en side
Kraniosakral terapi er yderst effektivt til at behandle "skader" i og omkring nervesystemet. For når der er et problem med eks. en nerve der bliver klemt, så er det jo som regel symptomet du mærker, det betyder så at vi som behandlere skal være vågne og huske at behandle langs ryggraden, for at forløse årsagen til din "skade".

Kraniosakral terapi er yderst effektivt til at behandle “skader” i og omkring nervesystemet. For når der er et problem med eks. en nerve der bliver klemt, så er det jo som regel symptomet du mærker, det betyder så at vi som behandlere skal være vågne og huske at behandle langs ryggraden, for at forløse årsagen til din “skade”.

Vores nervesystem er meget kompleks, her er det nerver og cellers opgave at transportere information fra hjernen gennem rygmarven til forskellige dele af vores krop og organer, og tilbage igen gennem rygmarven til hjernen.

Nervesystemet

Vores krop er oprindeligt skabt til at heale sig selv, man kan sige at vores krop er den mest avancerede computer der er skabt, og man kan sige at hvis vi som mennesker aldrig havde udviklet os, så havde vi måske ikke haft nogle problemer i krop, sind, psyke.

Sagen er dog den at vi udviklede os, hvilket er fantastisk.

Kroppen er skabt til at kunne heale sig selv, det var meningen fra begyndelsen, da vi blev skabt var der ikke hospitaler og apoteker. Nej vi blev skabt så unikke at vi selv kunne løse problemer. Da vi udviklede os, begyndte vi at bo i byer, vi blev civiserede, vi begyndte at bruge sko på hårde overflader, og ikke som i naturen barfodet i jord/sand.

Den menneskelige udvikling og naturen.
Den menneskelige udvikling og måden at leve på ændrede vores kroppes evne til at helbrede sig selv. Den måde vores kroppe og sind er adskilt fra vores hverdag og store indflydelser, gør at vores kroppen ikke har en chance for at heale sig selv, eller dette passer ikke med hjælp til at få ryggen løsnet og hjælp til at slippe hvad der går os på, så kan vores krop helbrede sig selv med hjælp.

Når man tænker på alle de forskellige sygdomme der findes idag, hvor af mange er sagt til at være livsstilsproblemer, og andre genetiske, kan dette være fordi kroppen ikke mere fungerer som den var ment til da vi blev skabt.