+45 2232 2846 klinikvelyse@gmail.com
Vælg en side

BLOG

Nervesystemet – C1 til C7 Nakken

Klinik Velyse – BLOG

Nervesystemet – C1 til C7 – Nakken

Her kan du læse om hvilket virkeområde og hvilken effekt nervebaner fra dette område på kroppen har. DORN metoden og Kraniosakral terapi er fantastisk til at løsne bindevæv, muskler og generelt afslappe hele kroppen.
Blodforsyning til hovedet, hypofysen, hovedbunden, ansigtsknogler, hjernen, indre- og miderste øre, sympatiske nervesystem, øjne, synsnerven, hørenerven, bihulerne, tungen, panden, kinder, ydre øre, ansigtsknogler, tænder, ansigtets følenerve (der kontrollerer tyggemusklerne), næse, læber, mund, mellemgulvet, eustatiske rør, stemmebånd, halskirtler, svælg, nakkemuskler, skuldre, halskirtler, skjoldbruskkirtel. ledkapsel i skuldre, albue.

Effekt C1 til C7
Hovedpine, nervøsitet, søvnløshed, forhøjet blodtryk, migræne, kronisk træthedsfornemmelse, svimmelhed, hukommelsestab, bihulebetændelse, allergi, synsbesvær, ørepine, besvimelsesanfald, neuralgi, nervebetændelse, uren hud, tyggebesvær, høfeber, hørenedsættelse, hikke, hævede mandler, halsbetændelse, hæs stemme, hold i nakken, stive og ømme skuldre, strubehoste, ledsmerter, forkølelse, skjoldbruskkirtelproblemer.

Behandling af området – jeg anbefaler DORN behandling og Kraniosakral terapi.

INFORMATIONEN ER FUNDET:

Nervesystemet kontroller og koordinerer alle organer og funktioner i kroppen (Gray´s anatomy 29th. Ed. page 4).
Denne oversigt, der stammer fra forskellige lærebøger, viser en skematisk fremstilling af nervesystemets forbindelsesbaner mellem rygmarv og organer, såvel som den nævner nogle af de symptomer, der kan forkomme som en følge af en irritation af nervesystemet i det pågældende område.

Seneste indlæg i bloggen

Her kan du læse de seneste indlæg i bloggen, og vil du se mere kan du klikke på linket.

Schhhh kroppens celler lytter og husker!

Klinik Velyse - BLOG Schhhh kroppens celler lytter og husker! Schyyy kroppens celler lytterJeg kan ligeså godt sige det, vores krop er MEGA intelligent. Jeg er så imponeret over alle de processer hele vores krop styrer og kommunikerer til os, det er den...

læs mere

Føler du dig drænet allerede inden dagen er begyndt?

Klinik Velyse - BLOG Føler du dig drænet for energi allerede inden dagen er begyndt? Føler du dig drænet for energi, måske allerede inden dagen er begyndt? Hvem eller hvad er det der stjæler din energi? Og hvordan lukker man så hullet for sådan en...

læs mere

Hvad er det der er så vigtig, at du selv forsvinder?

Klinik Velyse - BLOG Hvad er det der er så vigtig, at du selv forsvinder? Hvad er vigtigt i dit liv – at du tilsidesætter dig selv, er det at være glad eller er det at tage dig selv så F……. forfærdelig højtidelig? Hvad er det der er så vigtig, at du selv...

læs mere

Klinik Velyse – BLOG

Inspiration til krop og sjæl

Klinik Velyse

Alternativ behandling

Alternativ behandling er i min verden fantastisk, da der ikke er fastlåste holdninger og synspunkter til hvad der er muligt i krop og sind. Ved at vælge alternativ behandling har du taget det første skridt til nye muligheder.

Kontakt mig

6 + 11 =

Klinik Velyse

v/ Melanie Friis-Rousing
Chr. Lunds Alle 29
5250 Odense SV
Tel: +45 2232 2846

CVR: 31520134