+45 2232 2846 klinikvelyse@gmail.com
Klinik Velyse
MTVSS Healing og andet healing

Med MTVSS healing arbejder vi på at opløse forstyrrelser i kroppens oprindelige tilstand, der forhindrer kroppen i at fungere optimalt. Healing generelt.

Klinik Velyse

MTVSS healing er en kropsbehandling

MTVSS healing, er en af mange kropsprocesser indenfor Access Consciousness, når du modtager denne behandling ligger du først på maven og derefter på ryggen.

MTVSS healing ville jeg ønske alle ville vælge, da denne proces både arbejder på at fjerne det der forhindrer kroppen i at fungere optimalt, samtidig med at immumforsvaret har stor glæde af behandlingen.
MTVSS healing kan bruges alene med virkelig gode resultater, jeg anvender ofte MTVSS i kombinerede behandlinger, som med Access Bars og KranioSakral terapi.
MTVSS står for Molecular (Molekylær) Terminal (Terminal) Valence (Valens) Sloughing (afkastning) System (System).

 

Gary Douglas grundlæggeren af Access Consciousness beskriver her hvad MTVSS er:

MTVSS healing er en af de mest dynamiske kropsprocesser i Access Consciousness, MTVSS healing arbejder på opløse det der gør at kroppen ikke fungerer optimalt. Specielt immumforsvaret har stor udbytte af at modtage MTVSS healing. Behandlingen arbejder på at opløse de forstyrrelser i kroppens oprindelige tilstand, de forstyrrelser der forhindrer kroppen i at være og fungere optimalt. Jo flere gange du vælger, at modtage MTVSS healing jo større effekt og jo mere vil din krop vende tilbage til dens oprindelige tilstand.

Klinik Velyse

Healing

Du kan også booke en healing hos mig. Det er hvor jeg abejder både på og udenfor din krop, ved at mærke hvor kroppen og dit energisystem har brug for healing.

Jeg er uddannet i forskellige healingstyper, reconnective healing og reiki healing.

Klinik Velyse

Hvad er egentlig muligt?

Access Bars

Har du brug for at få tømt “skraldespanden” for alt det der fylder uhensigtsmæssigt, så vil Access Bars være lige noget for dig. Det kan være du har tankemylder, er deprimeret, føler dig fastlåst. Eller måske har du bare brug for mere af DIG i dit liv.

Energetic facelift

Energetisk ansigtsløftning – er en behandling hvor mine hænder fysisk berører dit ansigt og hals. Her arbejder jeg med at løsne fastlåste energier, bindevæv og andet der måtte skabe restriktioner i ansigt og hals.

Dreamer

“You may say I am a dreamer, but I am not the only one”

John Lennon

Kontakt mig

3 + 1 =

Klinik Velyse

v/ Melanie Friis-Rousing
Chr. Lunds Alle 29
5250 Odense SV
Tel: +45 2232 2846

CVR: 31520134