+45 2232 2846 klinikvelyse@gmail.com

Access MTVSS healing er en Access Consciousness´s kropsbehandling.
Denne Access MTVSS healing, er en af mange kropsprocesser indenfor Access Consciousness, når du modtager denne behandling ligger du først på maven og derefter på ryggen. Access MTVSS healing ville jeg ønske alle ville vælge, da denne proces både arbejder på at fjerne det der forhindrer kroppen i at fungere optimalt, samtidig med at immumforsvaret har stor glæde af behandlingen.

Access MTVSS healing kan bruges alene med virkelig gode resultater, jeg anvender ofte Access MTVSS i kombinerede behandlinger, som med Access Bars og KranioSakral terapi.

Access MTVSS står for Molecular (Molekylær) Terminal (Terminal) Valence (Valens) Sloughing (afkastning) System (System).

Gary Douglas grundlæggeren af Access Consciousness beskriver her hvad MTVSS er:
MTVSS healing er en af de mest dynamiske kropsprocesser i Access, Access MTVSS healing arbejder på opløse det der gør at kroppen ikke fungerer optimalt. Specielt immumforsvaret har stor udbytte af at modtage Access MTVSS healing. Behandlingen arbejder på at opløse de forstyrrelser i kroppens oprindelige tilstand, de forstyrrelser der forhindrer kroppen i at være og fungere optimalt. Jo flere gange du vælger, at modtage Access MTVSS healing jo større effekt og jo mere vil din krop vende tilbage til dens oprindelige tilstand.

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes.

9 + 8 =

Kropsterapi, Kraniosakralterapi, Bevidstheds og Energiarbejde

Jeg finder den behandling der lige netop passe til dig og din krop.