+45 2232 2846 klinikvelyse@gmail.com

Klinik Velyse

Min højdeskræk er væk efter behandling med Tankefeltterapi/EFT

Den alternative behandlingsform Tankefelt terapi behandler blidt og effektivt højdeskræk. Lider du eller nogen du kender af højdeskræk, så book allerede idag en Tankefelt terapi behandling.

Anbefaling

Højdeskræk væk efter 1 behandling

Min højdeskræk er væk efter behandling med Tankefeltterapi/EFT

Jeg troede faktisk ikke at Tankefeltterapi/EFT kunne gøre en forskel for mig. Jeg er 67 år og led så voldsom af højdeskræk, derfor sagde min datter at jeg skulle prøve Tankefeltterapi/EFT.

Under behandlingen svedte jeg så meget at mit tøj var meget fugtigt bagefter. Dagen efter skulle jeg højt op i en bygning og hvilken følelse, jeg mærkede intet til højdeskrækken. Fremover vil jeg selv vælge Tankefeltterapi/EFT hvis behovet skulle vise sig.

Svend

Tankefelt terapi behandler højdeskræk

Hvordan kan det virke?

Hvis du tænker på alle tanker, oplevelser, følelser og ubehag som energi, altså at der hver gang du tænker, føler, oplever noget ubehageligt, så bliver der slået en knude på energien. Og når vi så laver Tankefelt terapi/EFT så fokuserer vi på denne knude, og tapper på nogle punkter for at løsne knuden. Derefter er knuden løst, og det er så kun hvis du oplever noget igen der er voldsomt at du laver en knude igen.

Fordi alt er energi, og du kan have mange knuder, så handler det om det fokus du har mens der behandles, det du fokuserer på løses. Tankefelt terapi er let at lære, dog oftest mere effektivt når du har hjælp til at finde den korrekte knude til ubehaget.

Klinik Velyse

Højdeskræk!

Begrænsninger

Lider du af højdeskræk, så vil der være meget du ikke kan deltage i. Måske er det ikke noget du umiddelbart tænker over, ofte er det ikke et problem, den der lider af højdeskræk har som oftest blot ikke lyst til at komme med op i højden, de finder på undskyldninger for noget de meget hellere vil. Og det er helt ok ikke at ville noget, det der er noget skidt er hvis du påfører dig selv begrænsninger.

Begrænsningen er at du undgår alt hvad der er i højden.

Falder eller drages

Ofte er det følelsen af at falde eller at blive trukket/draget ud i højden der gør folk bange, det føles som om de mister kontrollen og at der ingen vej er tilbage. Selv har jeg oplevet en voldsom højdeskræk, det føltes som om jeg blev draget, at jeg hvis jeg kom i nærheden af højder ville hoppe ud og flyve, og da jeg godt ved at jeg ikke kan flyve, så var der jo kun en ting der ville ske, nemlig at jeg faldt ned. Ved at blive behandlet med Tankefelt terapi slap jeg denne højdeskræk, og møder jeg følelsen idag, så tapper jeg på mig selv og alt er godt.

Højdeskræk og dragning?

“Som i Matador hvor Misse Møhge mener mændene drages mod hende, så drages man mod højden ved højdeskræk”

Melanie Friis-Rousing

Kontakt mig

1 + 7 =

Klinik Velyse

v/ Melanie Friis-Rousing
Chr. Lunds Alle 29
5250 Odense SV
Tel: +45 2232 2846

CVR: 31520134