+45 2232 2846 klinikvelyse@gmail.com

I Metasundhed arbejder vi med hvad der ligger bag fysisk sygdom.
Vi arbejder med en model der indeholder krop, sind og ånd. Metamedicin arbejder ud fra et holistisk syn på mennesket.

Hvad er Metasundhed?
Metasundhed er et forbindelsesled mellem vores tanker, følelser og fysiske krop. I Metasundhed er definitionen den at en sygdomsproces starter med et konfliktchok, dette kan være en stærk følelsesmæssig hændelse, og bemærk her at vi ikke taler om store katastrofer, men det er for den enkelte person det virker sådan.

DEFINITIONEN PÅ ET KONFLIKTCHOK – SOM VI I METASUNDHED REFERERER TIL SOM UDIN!

– U, det er uventet

– D, det er følelsesmæssigt stærkt, dramatisk

– I, det medfører isolation fra andre mennesker

– N, du har ingen løsning og ingen strategi

Altså er UDIN – noget uventet, der påvirker dig stærkt følelsesmæssigt, der får dig til at isolere dig og du har ingen løsning.

Metasundhed – Oplevelsen for den enkelte
Selv om to mennesker er ude for den samme oplevelse, er det langt fra sikkert de reagerer på samme måde, det kommer helt an på hvad der sker i den enkelte person i øjeblikket, hvordan tolker problemet. Så selv om to mennesker er ude for samme påvirkning vil de som oftest reagere forskelligt, og dermed vil den ene måske have starten på en sygdomsproces og den anden fortsætte uden påvirkning.

Et eksempel på vand i kroppen, i Metasundhed kaldet en nyrekonflikt.
Da jeg startede med uddannelse der krævede at jeg boede på hotel, havde jeg mange problemer med vand i kroppen. Det var fint den første dag, men om aftenen og resten af dagene havde jeg problemer med at passe mine sko, mit tøj strammede voldsomt. Og jeg var meget frustreret over dette, og løsningen kunne jeg ikke finde, jeg fortsatte med at være utilpas, for uddannelsen var meget vigtig for mig, og jeg vidste at det ville blive ved sådan. Det var først da jeg begyndte at studere Metasundhed jeg kunne se sammenhængen.

Ved hjælp af Metasundhed kunne jeg nu se sammenhængen med vand i kroppen og mine følelser, en nyrekonflikt i Metasundhed:

At føle sig som om man ikke er på rette plads, man føler sig ikke hjemme, at alt er tabt, føler sig mutters alene og isoleret, at man bliver dårligt behandlet.

I mit tilfælde var det netop at jeg ønskede at være hjemme hos min familie, og at jeg følte mig alene (selv om jeg var omgivet med mennesker), det var fantastisk at se denne sammenhæng, for da jeg opdagede dette var jeg ikke sen til at få fat i de indvolverede følelser og lave Tankefeltterapi, siden har jeg ikke oplevet dette og nyder at være på kursus og at sove på hotel.

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes.

3 + 6 =

Kropsterapi, Kraniosakralterapi, Bevidstheds og Energiarbejde

Jeg finder den behandling der lige netop passe til dig og din krop.