+45 2232 2846 klinikvelyse@gmail.com

ONLINE KURSUS

LÆR AT BEHANDLE DIG SELV FOR FLYSKRÆK MED TANKEFELTTERAPI/EFT

Har du flyskræk eller kender du nogen der har denne angst, så er der hjælp at hente i dette Online Kursus.

Når du har en angst/skræk for noget, så begrænser du dig selv! Måske “lyver” du overfor dig selv, og fortæller dig selv, at du da meget hellere vil køre til Spanien. Det kan selvfølgelig være en fantastisk tur, MEN når du har flyskræk, så har du faktisk ikke andet valg end at køre.

Ved du allerede nu at dette er noget for dig, så klik herunder

Anders fik 1. behandling for flyskræk.

Hej Melanie

Jeg har nu overstået min ferie og flyveture, og jeg er glad for at fortælle dig at de gik rigtig fint.

Jeg følte en vis spænding inden 1. afgang, og jeg tappede mig, og det gav ro.

Da flydøren blev lukket følte jeg ingen frygt, som oplevet tidligere. Turen hjem gik endda bedre, da jeg var meget afslappet også inden flyvningen. Jeg skal stadig huske at adsprede mig under flyvningen, for at tankerne ikke samler sig om at det er en unaturlig følelse.

Men jeg er sikker på, at jeg nu har redskabet der hjælper mig igennem, og at jo flere gange jeg får fløjet jo mindre bliver min angst.

Under ferien brugte jeg også teknikken, da vi kom med overfyldte busser, 1. gang, måtte jeg gå ud af bussen, da jeg følte jeg ikke kunne overskue at være klemt inde. Vi fik dog plads ved døren, da vi ikke skulle så mange stop. Næste gang fik jeg tappet, og selvom vi stod midt i bussen der var proppet, gik det fint.

Så mange tak for din hjælp, den er jeg glad for jeg har fået.

Mange hilsner
Anders Prip