+45 2232 2846 klinikvelyse@gmail.com
Klinik Velyse
Lændesmerter er væk - Kraniosakral terapi

Anbefaling

Dorte’s lændesmerter er væk

Lændesmerter væk – ondt i lænden er væk.
Jeg skulle have mine lændesmerter behandlet med Kraniosakral terapi hos Klinik Velyse, mine smerter er nu væk og det var ikke kun Kraniosakral terapi jeg fik, men også en dyb forståelse for hvordan kroppen og mine oplevelser hænger sammen.
Mange tak for dette.
Dorte

Klinik Velyse

Slip af med ondt i lænden!

Kraniosakral terapi

Du ligger fuld påklædt på briksen, mens jeg arbejder på kroppen. Det er med blide tryk på din krop, og da det her er lænden der er tale om vil jeg arbejde meget omkring bækken og lænd/ryg, og ligeledes teste hvordan din psoas muskel har det, om det måske er denne der er årsag til lændesmerterne.

Bevidstheds terapi

Her kigger vi på om der er en sammenhæng med tanker, oplevelser, følelser der kunne foranledige ondt i lænden. Det kan være du har et uhensigtsmæssigt tankemønster der skal ændres, måske bærer du rundt på andres bagage. Der er helt sikkert noget at gøre.

Hvorfor virker Kraniosakral terapi?

“Mine hænder lytter til din krop, lytter til hvor der er spændinger der gør at kroppen ikke selv kan fjerne smerterne/spændingerne. Og ved hjælp af mine hænder løsner jeg blidt spændingerne”

Melanie Friis-Rousing

Kontakt mig

8 + 8 =

Klinik Velyse

v/ Melanie Friis-Rousing
Chr. Lunds Alle 29
5250 Odense SV
Tel: +45 2232 2846

CVR: 31520134