+45 2232 2846 klinikvelyse@gmail.com

Kraniosakral terapi til børn og babyer

Når jeg behandler med Kraniosakral terapi til børn og babyer, har jeg valgt at behandlingen foregår i tæt samarbejde med forældrene, for på denne måde at skabe de tryggeste rammer for både børn og forældre.

 

Børn og babyer´s behov for Kraniosakral terapi.

De fleste forældre kommer med deres børn til Kraniosakral terapi, fordi barnet ikke fungerer optimalt, det kan være uro, kolik, barnet har en favoritside osv………

Mit ønske er at alle børn kort tid efter fødslen har mulighed for at blive behandlet, ikke fordi der behøver at være noget galt, men fordi det at komme til verden kan være en voldsom oplevelse, og Kraniosakral terapien kan justere barnets system, jeg ser Kraniosakral terapi som en gave til deres videre færd i verden.

Når et barn modtager Kraniosakral terapi hjælpes barnet med at slippe eventuelle tryk og ryk omkring fødselstidspunktet, og ikke nok med det, der skabes også balance i barnets system. Det går ofte meget stærkt ved fødsler, og der kan være tryk og ryk i forbindelse med fødslen, alt dette for at sikre at barnet kommer hurtigt ud – læger og jordemødre kan jo aflæse om der skal ske hurtige tiltag – også er de nødt til at reagere hurtigt for at hjælpe barnet og undgå skader.

Kraniosakral terapi til børn og babyer kan afhjælpe.

  • Kolik
  • Uforklarelige skrigeture
  • Mavepine
  • Barnet har en favorit side
  • Skævhed og spændinger i kroppen
  • og meget mere

 

Kraniosakral terapi til børn og babyer hos Melanie Friis-Rousing ved Klinik Velyse i Odense

Kontakt Melanie

13 + 14 =

Kropsterapi, Kraniosakralterapi, Bevidstheds og Energiarbejde

Jeg finder den behandling der lige netop passe til dig og din krop.