+45 2232 2846 klinikvelyse@gmail.com
Klinik Velyse
Kraniosakral terapi til baby og børn

Børn kan behandles meget tidligt, faktisk lige efter fødslen. Babyer er meget modtagelige for Kraniosakral terapi og har stor virkning af dette.

Klinik Velyse

Kraniosakral terapi til børn og babyer

Når jeg behandler med Kraniosakral terapi til børn og babyer, har jeg valgt at behandlingen foregår i tæt samarbejde med forældrene, for på denne måde at skabe de tryggeste rammer for både børn og forældre.

 

Børn og babyer´s behov for Kraniosakral terapi.

De fleste forældre kommer med deres børn til Kraniosakral terapi, fordi barnet ikke fungerer optimalt, det kan være uro, kolik, barnet har en favoritside osv………

Mit ønske er at alle børn kort tid efter fødslen har mulighed for at blive behandlet, ikke fordi der behøver at være noget galt, men fordi det at komme til verden kan være en voldsom oplevelse, og Kraniosakral terapien kan justere barnets system, jeg ser Kraniosakral terapi som en gave til deres videre færd i verden.

Når et barn modtager Kraniosakral terapi hjælpes barnet med at slippe eventuelle tryk og ryk omkring fødselstidspunktet, og ikke nok med det, der skabes også balance i barnets system. Det går ofte meget stærkt ved fødsler, og der kan være tryk og ryk i forbindelse med fødslen, alt dette for at sikre at barnet kommer hurtigt ud – læger og jordemødre kan jo aflæse om der skal ske hurtige tiltag – også er de nødt til at reagere hurtigt for at hjælpe barnet og undgå skader.

 

Børn er forskellige

Som du kan se på billedet og videoen, så er her en masse stimuli, ved denne behandling handlede det om at få løsnet kroppen og derved give ro. Her valgte jeg at give ham mulighed for at gribe efter noget.

Kraniosakral terapi til børn og babyer hos Melanie Friis-Rousing ved Klinik Velyse i Odense

Blid og virkningsfuld behandling

Symptomer hos babyer og børn

Kraniosakral terapi til børn og babyer kan afhjælpe.

  • Kolik
  • Uforklarelige skrigeture
  • Mavepine
  • Barnet har en favorit side
  • Skævhed og spændinger i kroppen
  • og meget mere

Klinik Velyse

Sensitive babyer og børn

Fødslen for sensitive babyer

En fødsel er hård kost, både for barn og mor, barnet har ligget trygt i maven og pludselig skal det forholde sig til hele verden. En Kraniosakral terapi til babyer giver dem lov til flere ting, både at kroppen bliver rettet og at de kan opleve trygheden ved egen krop.

Sensitive børn

Der fødes disse år mange sensitive børn, og jeg oplever i stigende grad at deres krop har brug for en ventil, hos mig er denne ventil Kraniosakral terapi, der balancerer nervesystemet så de igen har energi til at fungere i verden.

Pusterum for krop og sjæl

“Kraniosakral terapi giver krop og sind mulighed for at genstarte – man kan også sige nulstille så der er plads til dig igen”

Melanie Friis-Rousing

Kontakt mig

2 + 1 =

Klinik Velyse

v/ Melanie Friis-Rousing
Chr. Lunds Alle 29
5250 Odense SV
Tel: +45 2232 2846

CVR: 31520134