+45 2232 2846 klinikvelyse@gmail.com
Vælg en side

BLOG

Kæbespændinger - Skærer du tænder?

Klinik Velyse – BLOG

Kæbespændinger – Skærer du tænder?

Skærer du tænder? Så er der hjælp at hente med Kraniosakral terapi

Når man skærer tænder, bider hårdt sammen så påvirkes både tænder og tandkød, og selve kæben føles mere og mere fastlåst. Meget ofte giver dette også hovedpine og står det på i lang tid kan hele kroppen spænde op. Kraniosakral Terapi er den løsning jeg anbefaler til løsning af problemet.

Udover Kraniosakral Terapi benytter jeg også de andre uddannelser jeg har – det kan være forståelsen af hvorfor du skærer tænder.

Når du bliver behandlet med Kraniosakral Terapi så er det ikke kun området – i dette tilfælde mund og kæber der bliver behandlet. Det er hele kroppen jeg behandler, for skærer du tænder så er der spændinger i andre dele af kroppen og disse skal også løsnes så de spændinger andre steder i kroppen ikke får dig til at spænde i kæberne igen.

En del får tilbud om en bideskinne man kan bruge om natten. Set med mine øjne er dette kun en løsning på symptomet, og det fastholder problemet. Set med mine øjne er Kraniosakral Terapi den optimale løsning, hvis du skærer tænder og/eller har ondt i kæberne. Er du meget spændt i skulder og nakke kan dette også føre til at du spænder i kæberne, og med Kraniosakral Terapi bliver begge dele behandlet.

SÅDAN FOREGÅR EN KRANIOSAKRAL TERAPI BEHANDLING TIL SKÆREN TÆNDER OG FASTLÅSTE KÆBER.

Du ligger på briksen fuld påklædt, jeg mærker ryggen igennem, mens vi snakker om dine spændinger i tænder og kæbe. Når jeg kommer til munden tager jeg en handske på og mærker blidt indersiden af kinden og kæben, den anden hånd har jeg på ydersiden af kinden og kæben, det hele foregår meget blidt og du kan altid bede mig om at fjerne fingrene hvis du føler det er ubehageligt.

Efter behandlingen vil du opleve stor afslapning i kæberne, og de fleste har slet ikke været opmærksom på hvor meget de faktisk har spændt i kæben.

Seneste indlæg i bloggen

Her kan du læse de seneste indlæg i bloggen, og vil du se mere kan du klikke på linket.

Schhhh kroppens celler lytter og husker!

Klinik Velyse - BLOG Schhhh kroppens celler lytter og husker! Schyyy kroppens celler lytterJeg kan ligeså godt sige det, vores krop er MEGA intelligent. Jeg er så imponeret over alle de processer hele vores krop styrer og kommunikerer til os, det er den...

læs mere

Føler du dig drænet allerede inden dagen er begyndt?

Klinik Velyse - BLOG Føler du dig drænet for energi allerede inden dagen er begyndt? Føler du dig drænet for energi, måske allerede inden dagen er begyndt? Hvem eller hvad er det der stjæler din energi? Og hvordan lukker man så hullet for sådan en...

læs mere

Hvad er det der er så vigtig, at du selv forsvinder?

Klinik Velyse - BLOG Hvad er det der er så vigtig, at du selv forsvinder? Hvad er vigtigt i dit liv – at du tilsidesætter dig selv, er det at være glad eller er det at tage dig selv så F……. forfærdelig højtidelig? Hvad er det der er så vigtig, at du selv...

læs mere

Klinik Velyse – BLOG

Inspiration til krop og sjæl

Klinik Velyse

Alternativ behandling

Alternativ behandling er i min verden fantastisk, da der ikke er fastlåste holdninger og synspunkter til hvad der er muligt i krop og sind. Ved at vælge alternativ behandling har du taget det første skridt til nye muligheder.

Kontakt mig

10 + 8 =

Klinik Velyse

v/ Melanie Friis-Rousing
Chr. Lunds Alle 29
5250 Odense SV
Tel: +45 2232 2846

CVR: 31520134