+45 2232 2846 klinikvelyse@gmail.com
Vælg en side

BLOG

Hvad er det der er så vigtig, at du selv forsvinder?

Klinik Velyse – BLOG

Hvad er det der er så vigtig, at du selv forsvinder?

Hvad er vigtigt i dit liv – at du tilsidesætter dig selv, er det at være glad eller er det at tage dig selv så F……. forfærdelig højtidelig? Hvad er det der er så vigtig, at du selv forsvinder? Med forsvinder mener jeg, at du bliver mindre og mindre dig, at du tilpasser dig så meget at du som DIG ikke er alt hvad du kan være.

Og er det dig der ønsker det perfekte eller er det noget du måske ubevidst føler du skal leve op til? For hvem har bestemt hvad perfekt er? DU ER ALLEREDE PERFEKT PRÆCIS SOM DU ER!

Laver du det du gerne vil? Det som får dine celler til at synge, hvis ikke så find ud af hvad der får dine celler til at synge og bevæg dig i den retning. Og måske tænker du – ja det er sørme let hvad – og hertil kan jeg sige, ja hvad nu hvis det var let, hvordan ville dit liv så se ud?

Som du sikkert har hørt mange gange, det du fokuserer på bliver din virkelighed – og kig lige på den virkelighed du lever nu, er det hvad du ønsker? Hvis ikke ændrer det. Måske siger du nu – ja ja det er mega svært at ændre mit liv – hertil kan jeg kun svare, hvad nu hvis det var let at ændre dit liv?

Hvis du mærker en modstand når jeg siger – Hvad nu hvis det var let at ændre dit liv, så HURRA dette er første skridt for at ændre noget, det handler nemlig om fokus, det du fokuserer på får du, og hvis du fokuserer på at det er svært – ja så får du svært, hvis du fokuserer på, hvad nu hvis det var let at ændre mit liv, ja så får du let.

Siger du YES nu skal jeg have ferie og siger du så YES igen til, Yes nu skal jeg på arbejde? Hvis ikke så begynd med at finde ud af hvad du gerne vil, meget ofte ved vi hvad vi IKKE vil, og desværre sjældent hvad vi vil.

Begynd allerede idag med at lave en liste over det der gør dig glad, det der får dig til at smile, og spørg så hvad skal der til for at jeg får mere af dette i mit liv?

Og bliv ved, giv aldrig op på dig selv.

Seneste indlæg i bloggen

Her kan du læse de seneste indlæg i bloggen, og vil du se mere kan du klikke på linket.

Schhhh kroppens celler lytter og husker!

Klinik Velyse - BLOG Schhhh kroppens celler lytter og husker! Schyyy kroppens celler lytterJeg kan ligeså godt sige det, vores krop er MEGA intelligent. Jeg er så imponeret over alle de processer hele vores krop styrer og kommunikerer til os, det er den...

læs mere

Føler du dig drænet allerede inden dagen er begyndt?

Klinik Velyse - BLOG Føler du dig drænet for energi allerede inden dagen er begyndt? Føler du dig drænet for energi, måske allerede inden dagen er begyndt? Hvem eller hvad er det der stjæler din energi? Og hvordan lukker man så hullet for sådan en...

læs mere

Klinik Velyse – BLOG

Inspiration til krop og sjæl

Klinik Velyse

Alternativ behandling

Alternativ behandling er i min verden fantastisk, da der ikke er fastlåste holdninger og synspunkter til hvad der er muligt i krop og sind. Ved at vælge alternativ behandling har du taget det første skridt til nye muligheder.

Kontakt mig

7 + 15 =

Klinik Velyse

v/ Melanie Friis-Rousing
Chr. Lunds Alle 29
5250 Odense SV
Tel: +45 2232 2846

CVR: 31520134