+45 2232 2846 klinikvelyse@gmail.com
Hovedpine, spaendingshovedpine, migraene

Hovedpine, spaendingshovedpine, migraene, Kraniosakralterapi fjernes effektiv spændinger

Vidste du at hovedpine og årsagen hertil meget ofte kan fjernes med KranioSakral terapi, og endda på en blid og dyb måde. Du ligger afslappet og fuld påklædt på en briks, mens jeg arbejder med at løsne muskler og bindevæv.

Hvorfor får vi hovedpine?
Meget ofte finder jeg spændinger i muskler, bindevæv og sener, disse spændinger medfører at du holder kroppen på en anderledes måde, og mange gange har mine klienter ikke observeret deres ændrede holdning.

Det kan være du spænder i kæben, og da kæben er stærk, vil det sætte sine spor i kroppen og ofte give hovedpine. At arbejde i de samme stillinger hele tiden giver også spændinger, sidder du ved en computer hele dagen og ikke er nok opmærksom på din arbejdsstilling så er du ofte en af dem der får spændingshovedpine, fra spændinger i nakke og skuldre.

Hovedpinen der kom fra spændinger i bækkenet.
Jeg har også oplevet en klient med voldsom hovedpine og ingen kunne forklare eller hjælpe hende, så jeg var også meget spændt på om jeg kunne hjælpe. Denne klient fik KranioSakral terapi og jeg fandt en spænding i bækkenet og løsnede denne, klienten lyste op og sagde, nu er hovedpinen væk. I KranioSakral terapi “lytter” vi til hvad kroppen fortæller os, for tro mig den “taler”, ofte glemmer vi bare at lytte.

Bekymringer der giver spændinger og hovedpine
Det er ikke bekymringen i sig selv der giver hovedpinen, men de spændinger bekymringen giver dig. Det kan være bekymringer af mange slags, måske er du bekymret for om dine børn klarer sig godt, måske er du altid sen på den og spænder af den grund, måske er din arbejdsbyrde vokset så stor du ikke kan se dig ud af det, måske er dit forhold ikke hvad du havde tænkt dig, måske er der bøvl med børn i forbindelse med en skilsmisse, måske bekymrer du dig om hvad andre tænker om dig og meget mere.

En del lider af migræne
Migræne er for det meste en dunkende, halvsidig hovedpine der komme i anfald. Du bliver ofte lysoverfølsom og lydoverfølsom mens migrænen står på. Det hjælper ofte kun at ligge i et mørkt og stille rum – varigheden kan være fra et par timer til 3 døgn. Den migræneramte har ofte også kvalme og opkastninger. Nogle migræner kan være svære end andre at behandle, eksempelvis hvis min klient sidder fast i noget han eller hun ikke umiddelbart kan løse, og påvirkningen bliver ved med at være der, så kan vi behandle hver gang min klient har været i situationen, det er vældig frustrerende for den der har migrænen.