+45 2232 2846 klinikvelyse@gmail.com
Vælg en side

BLOG

Hovedpine, spændingshovedpine, migræne

Klinik Velyse – BLOG

Hovedpine, spændingshovedpine, migræne

Hovedpine, spændingshovedpine, migraene, Kraniosakralterapi fjernes effektiv spændinger
Vidste du at hovedpine og årsagen hertil meget ofte kan fjernes med KranioSakral terapi, og endda på en blid og dyb måde. Du ligger afslappet og fuld påklædt på en briks, mens jeg arbejder med at løsne muskler og bindevæv.

Hvorfor får vi hovedpine?
Meget ofte finder jeg spændinger i muskler, bindevæv og sener, disse spændinger medfører at du holder kroppen på en anderledes måde, og mange gange har mine klienter ikke observeret deres ændrede holdning.

Det kan være du spænder i kæben, og da kæben er stærk, vil det sætte sine spor i kroppen og ofte give hovedpine. At arbejde i de samme stillinger hele tiden giver også spændinger, sidder du ved en computer hele dagen og ikke er nok opmærksom på din arbejdsstilling så er du ofte en af dem der får spændingshovedpine, fra spændinger i nakke og skuldre.

Hovedpinen der kom fra spændinger i bækkenet.
Jeg har også oplevet en klient med voldsom hovedpine og ingen kunne forklare eller hjælpe hende, så jeg var også meget spændt på om jeg kunne hjælpe. Denne klient fik KranioSakral terapi og jeg fandt en spænding i bækkenet og løsnede denne, klienten lyste op og sagde, nu er hovedpinen væk. I KranioSakral terapi “lytter” vi til hvad kroppen fortæller os, for tro mig den “taler”, ofte glemmer vi bare at lytte.

Bekymringer der giver spændinger og hovedpine
Det er ikke bekymringen i sig selv der giver hovedpinen, men de spændinger bekymringen giver dig. Det kan være bekymringer af mange slags, måske er du bekymret for om dine børn klarer sig godt, måske er du altid sen på den og spænder af den grund, måske er din arbejdsbyrde vokset så stor du ikke kan se dig ud af det, måske er dit forhold ikke hvad du havde tænkt dig, måske er der bøvl med børn i forbindelse med en skilsmisse, måske bekymrer du dig om hvad andre tænker om dig og meget mere.

En del lider af migræne
Migræne er for det meste en dunkende, halvsidig hovedpine der komme i anfald. Du bliver ofte lysoverfølsom og lydoverfølsom mens migrænen står på. Det hjælper ofte kun at ligge i et mørkt og stille rum – varigheden kan være fra et par timer til 3 døgn. Den migræneramte har ofte også kvalme og opkastninger. Nogle migræner kan være svære end andre at behandle, eksempelvis hvis min klient sidder fast i noget han eller hun ikke umiddelbart kan løse, og påvirkningen bliver ved med at være der, så kan vi behandle hver gang min klient har været i situationen, det er vældig frustrerende for den der har migrænen.

Seneste indlæg i bloggen

Her kan du læse de seneste indlæg i bloggen, og vil du se mere kan du klikke på linket.

Schhhh kroppens celler lytter og husker!

Klinik Velyse - BLOG Schhhh kroppens celler lytter og husker! Schyyy kroppens celler lytterJeg kan ligeså godt sige det, vores krop er MEGA intelligent. Jeg er så imponeret over alle de processer hele vores krop styrer og kommunikerer til os, det er den...

læs mere

Føler du dig drænet allerede inden dagen er begyndt?

Klinik Velyse - BLOG Føler du dig drænet for energi allerede inden dagen er begyndt? Føler du dig drænet for energi, måske allerede inden dagen er begyndt? Hvem eller hvad er det der stjæler din energi? Og hvordan lukker man så hullet for sådan en...

læs mere

Hvad er det der er så vigtig, at du selv forsvinder?

Klinik Velyse - BLOG Hvad er det der er så vigtig, at du selv forsvinder? Hvad er vigtigt i dit liv – at du tilsidesætter dig selv, er det at være glad eller er det at tage dig selv så F……. forfærdelig højtidelig? Hvad er det der er så vigtig, at du selv...

læs mere

Klinik Velyse – BLOG

Inspiration til krop og sjæl

Klinik Velyse

Alternativ behandling

Alternativ behandling er i min verden fantastisk, da der ikke er fastlåste holdninger og synspunkter til hvad der er muligt i krop og sind. Ved at vælge alternativ behandling har du taget det første skridt til nye muligheder.

Kontakt mig

3 + 3 =

Klinik Velyse

v/ Melanie Friis-Rousing
Chr. Lunds Alle 29
5250 Odense SV
Tel: +45 2232 2846

CVR: 31520134