+45 2232 2846 klinikvelyse@gmail.com
Vælg en side

BLOG

Gentager du det samme mønster om og om igen?

Klinik Velyse – BLOG

Bliver du ved med at gentage de samme mønstre om og om igen?

Føler du dig fastlåst og føler ingen veje du kommer, og bliver du ved med at gentage de samme mønstre, så bliver du nødt til at indse at hvis du gentager det samme om og om igen og forventer er andet resultat, så kunne dette ikke være mere forkert. Du skal ændre noget for at få et andet resultat.

Bliver du ved med at gentage de samme mønstre? Har du nogensinde tænkt på hvordan det kan være du bliver ved med at køre i ring i de samme tanker og handlinger? Hvad nu hvis det ikke behøvede at være sådan? Og hvad nu hvis det ikke behøvede at være svært at ændre dette? Ville du så vælge det?

Dit fokus skaber dit liv!

Meget ofte sker der dette, man laver en “fejl” og kigger tilbage på hvad der skete og er meget opmærksom på IKKE at gentage dette – HALLO

Hvor ligger fokus så, man fokuserer på IKKE at gentage “fejlen”, det vil sige at man fokuserer på det man ikke ønsker i sit liv. Det du skal bruge for at ændre dette mønster er opmærksomhed, du skal være opmærksom på hvilke tanker og handlinger du tager i dit liv, og for gud skyld ikke noget med at dømme dig selv for – nu gjorde jeg det igen, jeg kommer ingen vegne, for så ligger fokus på – gjorde det igen kommer ingen vegne.

Nyt tankemønster

Når du opdager, og det vil du ofte gøre at du igen gentager det samme, så ros dig selv for at du var opmærksom på at du var så kvik at du fangede det, for først her kan du ændre noget. Så siger du kun hovsa, hvordan bliver det bedre en dette? Hvad mere er muligt?

Bliv fri, stop med at gentage de samme mønstre!

Hvis du plejer at slå dig selv i hovedet og føle skyld over at du nu igen har lavet “fejlen” så kører du i ring. For ja ok du lavede måske en “fejl” og hvad så, hvis du ikke slipper det så vil du blive ved med at gentage det, og fastholde dig selv i at du jo ikke er god nok. Træk dig selv ud af mønstret, du bliver måske ved med at gentage det 1000 gange, og hvad så, hvis du er villig til at invitere dette nye tankemønster ind i dit liv vil det blive mindre og mindre du hænger fast i fortiden, om en måned er det måske kun 850 gange, JUBIIIIII – hver gang du giver slip og siger, hovsa, hvordan bliver det bedre end dette? Hvad mere er muligt? Jo lettere bliver dit liv.

Hvem siger/beslutter det er en fejl?

Er det dig selv eller er det andre der syntes det er en fejl? For hvad er en fejl egentlig, er det bare noget der skulle have været anderledes? Hvis det er så, jubiiiii nu kan du vælge anderledes. Er det samfundet sociale norm der afgør om det er en fejl? Hvis det er så er det jo ikke sikkert at denne sociale norm vil fungere for dig. Hvis det føles som om du bliver buret inde når du skal passe ind i den sociale norm, ja så er det nok på tide du begynder at vælge noget der fungerer for dig.

Du laver ikke fejl, du tester bare hvad der fungerer for dig og hvad der ikke fungerer for dig. Og nogle gange laver man en fejl mange gange bare for lige at være sikker på at det ikke vil fungere for en.

Grin altså virkelig grin af dig selv næste gang du laver en “fejl”, og vælg så noget andet, sig eventuelt – hey hvad kunne jeg ellers vælge som jeg slet ikke har tænkt på, og hvordan bliver det bedre? Hvad mere er muligt?

ALT I LIVET KOMMER TIL MIG MED LETHED, GLÆDE OG I OVERFLOD.

If you can dream it you can do it, transform you to be you
If you can dream it you can do it, transform you to be you

Seneste indlæg i bloggen

Her kan du læse de seneste indlæg i bloggen, og vil du se mere kan du klikke på linket.

Schhhh kroppens celler lytter og husker!

Klinik Velyse - BLOG Schhhh kroppens celler lytter og husker! Schyyy kroppens celler lytterJeg kan ligeså godt sige det, vores krop er MEGA intelligent. Jeg er så imponeret over alle de processer hele vores krop styrer og kommunikerer til os, det er den...

læs mere

Føler du dig drænet allerede inden dagen er begyndt?

Klinik Velyse - BLOG Føler du dig drænet for energi allerede inden dagen er begyndt? Føler du dig drænet for energi, måske allerede inden dagen er begyndt? Hvem eller hvad er det der stjæler din energi? Og hvordan lukker man så hullet for sådan en...

læs mere

Hvad er det der er så vigtig, at du selv forsvinder?

Klinik Velyse - BLOG Hvad er det der er så vigtig, at du selv forsvinder? Hvad er vigtigt i dit liv – at du tilsidesætter dig selv, er det at være glad eller er det at tage dig selv så F……. forfærdelig højtidelig? Hvad er det der er så vigtig, at du selv...

læs mere

Klinik Velyse – BLOG

Inspiration til krop og sjæl

Klinik Velyse

Alternativ behandling

Alternativ behandling er i min verden fantastisk, da der ikke er fastlåste holdninger og synspunkter til hvad der er muligt i krop og sind. Ved at vælge alternativ behandling har du taget det første skridt til nye muligheder.

Kontakt mig

3 + 4 =

Klinik Velyse

v/ Melanie Friis-Rousing
Chr. Lunds Alle 29
5250 Odense SV
Tel: +45 2232 2846

CVR: 31520134