+45 2232 2846 klinikvelyse@gmail.com

BLOG

Føler du dig drænet allerede inden dagen er begyndt?

Klinik Velyse – BLOG

Føler du dig drænet for energi allerede inden dagen er begyndt?

Føler du dig drænet for energi, måske allerede inden dagen er begyndt?

Hvem eller hvad er det der stjæler din energi? Og hvordan lukker man så hullet for sådan en energityv, hvordan får man styringen igen. For rent faktisk så mister vi ikke energi, vi lukker af, for universet består af uendeligt energi. Og der findes løsninger for dig, en som mange sikkert kender er beskrevet herunder, og der er kun os selv til at blive bevidst om hvor i vores liv energien føles som om den bliver drænet.

Alt for mange mails – alt for mange…..

I dette tilfælde var det mine emails, jeg har 6 forskellige email kontoer, og disse kan jeg se på min computer og min mobil, og der stod 943 hver gang jeg kiggede, og jeg blev træt allerede før jeg kom igang med at tjekke mine mails. Så tænkte jeg, at dette skulle være løgn, for jeg kunne jo mærke hvordan energien stille og roligt blev mindre.

Det var jo ikke kun at der stod mange mails, det var også en frygt for ikke at få svaret eller reageret på de mails jeg skulle svare eller reagere på. Selvfølgelig får jeg også en masse nyhedsmails med en masse guldkorn – og jeg ved godt at mange er mega trætte af nyhedsmails, jeg er vilde med dem, for jeg modtager altid så mange guldkorn, og ja ofte er det da noget jeg godt ved, som jeg bliver mindet om. Så for mig er nyhedsmails skønne og giver mig fornyet energi.

Organisering giver energi!

Så jeg sagde stop til mig selv, STOP – ok jeg har en masse mails som dræner mig, hvad skal der til for at dette ændrer sig med lethed? Og tænk sig næste dag begyndte jeg at afsætte 30 min om morgenen til at sortere mails. Og jeg oprettede mapper, hvor jeg kan gemme det der skal gemmes, og hold da op et meget bedre overblik. Der er altid noget at gøre, og i dette tilfælde stillede jeg Universet et spørgsmål og allerede næste dag var jeg igang med organiseringen.

Jeg er stadig ikke i mål, den står på 200 lige nu – og nu glæder jeg mig til at åbne mailen, for nu kan jeg rimelig hurtigt få et overblik, få sorteret puttet i mapper og slettet det jeg ikke skal bruge, og jeg når endda at kigge i mapperne for at finde de guldkorn jeg har gemt.

Stop og vælg anderledes!

Det handler i bund og grund om at blive bevidst omkring, hvor du mister energi, hvor du føler du bliver drænet – og herfra tage et valg om at ændre dette. Og hvordan bliver du så bevidst omkring dette, der findes mange måder, en er at sætte dig ned og skrive ned hvad der dræner dig, det er første skridt, derefter kan du kigge på om der er noget du kan ændre let, så tag dette først, gentag og bliv ved med dette.

STOP energityve

Der findes utroligt mange energityve – mails var blot en af dem, og går vi igang med at kigge på hvad der dræner os – ja så kan vi ændre dette.

Jeg kan ikke melde denne slags tyve til politiet, MEN jeg kan lave mit eget sikkerhedssystem, som består af at være bevidst omkring hvad der dræner mig.

Du kan kalde det for ENERGETISK FENG SHUI – der skal ikke være andet i din energi end det der løfter dig.

Seneste indlæg i bloggen

Her kan du læse de seneste indlæg i bloggen, og vil du se mere kan du klikke på linket.

Schhhh kroppens celler lytter og husker!

Klinik Velyse - BLOG Schhhh kroppens celler lytter og husker! Schyyy kroppens celler lytterJeg kan ligeså godt sige det, vores krop er MEGA intelligent. Jeg er så imponeret over alle de processer hele vores krop styrer og kommunikerer til os, det er den...

læs mere

Hvad er det der er så vigtig, at du selv forsvinder?

Klinik Velyse - BLOG Hvad er det der er så vigtig, at du selv forsvinder? Hvad er vigtigt i dit liv – at du tilsidesætter dig selv, er det at være glad eller er det at tage dig selv så F……. forfærdelig højtidelig? Hvad er det der er så vigtig, at du selv...

læs mere

Klinik Velyse – BLOG

Inspiration til krop og sjæl

Klinik Velyse

Alternativ behandling

Alternativ behandling er i min verden fantastisk, da der ikke er fastlåste holdninger og synspunkter til hvad der er muligt i krop og sind. Ved at vælge alternativ behandling har du taget det første skridt til nye muligheder.

Kontakt mig

12 + 14 =

Klinik Velyse

v/ Melanie Friis-Rousing
Chr. Lunds Alle 29
5250 Odense SV
Tel: +45 2232 2846

CVR: 31520134