+45 2232 2846 klinikvelyse@gmail.com
Klinik Velyse
Flyskræk fjernet på en behandling

Anbefaling

Andres fik 1. behandling for flyskræk

Hej Melanie

Jeg har nu overstået min ferie og flyveture, og jeg er glad for at fortælle dig at de gik rigtig fint.

Jeg følte en vis spænding inden 1. afgang, og jeg tappede mig, og det gav ro.

Da flydøren blev lukket følte jeg ingen frygt, som oplevet tidligere. Turen hjem gik endda bedre, da jeg var meget afslappet også inden flytningen. Jeg skal stadig huske at adsprede mig under flyvningen, for at tankerne ikke samler sig om at det er en unaturlig følelse. Men jeg er sikker på, at jeg nu har redskabet der hjælper mig igennem, og at jo flere gange jeg får fløjet jo mindre bliver min angst.

Under ferien brugte jeg også teknikken, da vi kom med overfyldte busser, 1. gang, måtte jeg gå ud af bussen, da jeg følte jeg ikke kunne overskue at være klemt inde. Vi fik dog plads ved døren, da vi ikke skulle så mange stop. Næste gang fik jeg tappet, og selvom vi stod midt i bussen der var proppet, gik det fint.

Så mange tak for din hjælp, den er jeg glad for jeg har fået.

Mange hilsner

Anders Prip

Klinik Velyse

Frigør plads i krop og sind!

Tankefelt terapi

Denne alternative behandlingsform handler om at holde fokus og tappe på nogle punkter på hænder, ansigt og overkrop. Ved at gøre dette opløses det ubehag man har, hvad enten det handler om en fobi, lavt selvværd og andet.

Bevidstheds terapi

Bevidstheds terapi handler om at se tingene som de er, ikke som vi ønsker de skal være. Og når du er villig til at se på tingene som de virkelig er, så har du mulighed for at se hvor du fastholder og begrænser dig selv, og derved skabe det du ønsker.

Hvorfor virker Tankefelt terapi?

“Alt er energi, og det er alt hvad der er. Tanker, følelser, det du mærker i kroppen. Og Tankefelt terapi er energiterapi”

En del Albert Einstein og en del mig

Kontakt mig

15 + 3 =

Klinik Velyse

v/ Melanie Friis-Rousing
Chr. Lunds Alle 29
5250 Odense SV
Tel: +45 2232 2846

CVR: 31520134