+45 2232 2846 klinikvelyse@gmail.com
Vælg en side

BLOG

Ondt i ryggen, smerter i lænden og andre smerter i ryggen

Klinik Velyse – BLOG

Ondt i ryggen, smerter i lænden og andre smerter i ryggen

Kraniosakral terapi er virkelig effektiv til at afhjælpe ondt i ryggen, smerter i lænden og andre smerter i ryggen.
Kraniosakral terapi er så blid og dybdegående, mange bliver meget forbavsede første gang de kommer og skal have Kraniosakral terapi behandling for smerter i ryggen, at en sådan blid behandling kan have en så enestående virkning på smerter i ryggen. Jeg er også uddannet fysiurgisk massør, samt i andre kropsteknikker – og jeg benytter alle mine teknikker for at hjælpe dig af med dine smerter.
Selvom du kommer med smerter i venstre side af lænden, så arbejder jeg på hele ryggen. Netop fordi ofte så er det symptomet vi mærker og ikke årsagen, og fordi når vi har en smerte, så kompenserer kroppen og vi kan spænde andre steder, dette bliver også løsnet under behandlingen.
Så kommer du med ondt i lænden – så er det ikke kun lænden der bliver behandlet, også resten af ryggen behandles. Meget ofte er der en sammenhæng med lænd/balle området, den øvre ryg og psoas musklen, og behandles der kun et af stederne – ja så forsvinder problemet ikke.
Vores krop kan selv, hvis bare den får en hjælpende hånd.
Vores menneskekroppe blev oprindeligt skabt til at være selvhelende, og da vi blev skabt og levede som man gjorde på det tidspunkt, da kunne kroppen heale sig selv. Nu lever vi anderledes og overser meget ofte de signaler kroppen giver, og kroppen kan ikke tyde disse tegn og heale sig selv.

Seneste indlæg i bloggen

Her kan du læse de seneste indlæg i bloggen, og vil du se mere kan du klikke på linket.

Schhhh kroppens celler lytter og husker!

Klinik Velyse - BLOG Schhhh kroppens celler lytter og husker! Schyyy kroppens celler lytterJeg kan ligeså godt sige det, vores krop er MEGA intelligent. Jeg er så imponeret over alle de processer hele vores krop styrer og kommunikerer til os, det er den...

læs mere

Føler du dig drænet allerede inden dagen er begyndt?

Klinik Velyse - BLOG Føler du dig drænet for energi allerede inden dagen er begyndt? Føler du dig drænet for energi, måske allerede inden dagen er begyndt? Hvem eller hvad er det der stjæler din energi? Og hvordan lukker man så hullet for sådan en...

læs mere

Hvad er det der er så vigtig, at du selv forsvinder?

Klinik Velyse - BLOG Hvad er det der er så vigtig, at du selv forsvinder? Hvad er vigtigt i dit liv – at du tilsidesætter dig selv, er det at være glad eller er det at tage dig selv så F……. forfærdelig højtidelig? Hvad er det der er så vigtig, at du selv...

læs mere

Klinik Velyse – BLOG

Inspiration til krop og sjæl

Klinik Velyse

Alternativ behandling

Alternativ behandling er i min verden fantastisk, da der ikke er fastlåste holdninger og synspunkter til hvad der er muligt i krop og sind. Ved at vælge alternativ behandling har du taget det første skridt til nye muligheder.

Kontakt mig

11 + 2 =

Klinik Velyse

v/ Melanie Friis-Rousing
Chr. Lunds Alle 29
5250 Odense SV
Tel: +45 2232 2846

CVR: 31520134