+45 2232 2846 klinikvelyse@gmail.com

Klinik Velyse

FAQ - ofte stillede spørgsmål
 

Her kan du se nogle af de spørgsmål jeg ofte får stillet, mangler du nogle er du velkommen til at kontakte mig.

FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan virker Kraniosakral terapi?

Det er jo et meget stort spørgsmål, det Kraniosakral terapi gør er at påvirke kroppen til at få gang i kroppens eget selvhealende system. Som Kraniosakral terapeut arbejder jeg hele behandlingen på at løsne med blide tryk og stræk for at kroppen har adgang til selv at kunne arbejde med – så behandlingen er et samarbejde mellem behandler og kroppen.

Er det muligt at hjælpe sensitive børn ved hjælp af Kraniosakral terapi?

Netop Kraniosakral terapi er et fantastisk værktøj til sensitive børn. For ofte med sensitive børn, så bliver det nogle gange næsten for hårdt at være i kroppen, og behandlingen hjælper dem blidt tilbage til dem selv. Og efter en Kraniosakral terapi behandling kan et sensitivt barn rumme mere, man kan næsten sige at de har fået tømt ud, og at de igen har plads til at rumme verden.

Sensitive børn og voksne mærker verden meget mere end andre der ikke er sensitive, og jeg hjælper børn og voksne til at finde den store styrke det virkelig er at være sensitiv, jeg hjælper dem til at se de muligheder sensitive børn og voksne har.

Kan man få tilskud fra Danmark ved Kraniosakral terapi behandling?

Desværre – det er ikke muligt at få tilskud fra Danmark til Kraniosakral terapi behandling.

Hvad koster en behandling?

Der er forskellige priser alt efter hvad du vælger, du kan læse mere om det under priser

Kan Kraniosakral terapi løsne kæbespændinger?

Ja det kan du tro, Kraniosakral terapi er virkelig effektiv til at løsne kæbespændinger. Ud over at få kroppen behandlet, arbejder jeg også meget omkring kæben og inde i munden. Og det foregår blidt og i et tempo du kan holde ud.

Har du erfaring med at hjælpe nogen med whiplash/piskesmæld?

Ja det har jeg meget erfaring med, og endnu har jeg ikke mødt en med piskesmæld, hvor Kraniosakral terapi ikke gjorde en stor forskel. Jeg har selv haft et piskesmæld og ved hvor vigtigt det er med en blid tilgang, da jeg havde mit var det først da jeg blev behandlet med Kraniosakral terapi der skete en virkelig stor effekt, og nu mærker jeg intet til piskesmældet. Har du eller nogen du kender et piskesmæld så er der stor hjælp at hente ved at vælge Kraniosakral terapi.

Kan du hjælpe med rygsmerter?

Meget ofte kan jeg hjælpe med at forløse rygsmerter, og dette ved hjælp af Kraniosakral terapi og DORN behandling. Det jeg vil bede dig om at være opmærksom på er hvad der reelt foregår i din ryg, er det en skade du skal til lægen med, eller måske har du været det.

Seneste indlæg i bloggen

Her kan du læse de seneste indlæg i bloggen, og vil du se mere kan du klikke på linket.

Schhhh kroppens celler lytter og husker!

Klinik Velyse - BLOG Schhhh kroppens celler lytter og husker! Schyyy kroppens celler lytterJeg kan ligeså godt sige det, vores krop er MEGA intelligent. Jeg er så imponeret over alle de processer hele vores krop styrer og kommunikerer til os, det er den...

læs mere

Føler du dig drænet allerede inden dagen er begyndt?

Klinik Velyse - BLOG Føler du dig drænet for energi allerede inden dagen er begyndt? Føler du dig drænet for energi, måske allerede inden dagen er begyndt? Hvem eller hvad er det der stjæler din energi? Og hvordan lukker man så hullet for sådan en...

læs mere

Hvad er det der er så vigtig, at du selv forsvinder?

Klinik Velyse - BLOG Hvad er det der er så vigtig, at du selv forsvinder? Hvad er vigtigt i dit liv – at du tilsidesætter dig selv, er det at være glad eller er det at tage dig selv så F……. forfærdelig højtidelig? Hvad er det der er så vigtig, at du selv...

læs mere

Kontakt mig

8 + 8 =

Klinik Velyse

v/ Melanie Friis-Rousing
Chr. Lunds Alle 29
5250 Odense SV
Tel: +45 2232 2846

CVR: 31520134