+45 2232 2846 klinikvelyse@gmail.com
Vælg en side
Lad os sige at du burde vågne og være 100% hver morgen - hvor mange procent mister du til smerter i din hverdag? Måske nogle Kraniosakral terapi behandlinger er noget for dig, for at være 100% gør livet meget sjovere.

Lad os sige at du burde vågne og være 100% hver morgen – hvor mange procent mister du til smerter i din hverdag? Måske nogle Kraniosakral terapi behandlinger er noget for dig, for at være 100% gør livet meget sjovere.

Hvad nu hvis det ikke behøvede at være således? Kan du forestille dig et liv uden smerter? Hvis du kan svare ja til en eller flere af disse spørgsmål, så syntes jeg vi skal have kigget nærmere på dette, for måske behøver du ikke døje med en dagligdag med smerter.

Når jeg behandler smerter, så benytter jeg alle de værktøjer jeg har for meget ofte er det ikke kun kroppen der er smerter i, men også psyken, netop fordi det at gå rundt med smerter hele tiden er meget opslidende, både for en selv og omgivelserne – og ofte er det hårdt for omgivelserne fordi de ville ønske de kunne hjælpe og de føler sig hjælpeløse.

Alt efter hvordan du har det og hvordan dine smerter er og ofte er der også en udløser af smerterne – så benytter jeg Kraniosakral terapi, Tankefeltterapi/EFT, Access Consciousness og Metasundhed. Og for din handler det om at komme af med dine smerter og gerne igår, det forstår jeg fuldt ud. Mange der kommer hos mig er opgivet at andre, og de tror de skal gå resten af livet med deres smerter – og de bliver meget forbavsede når de opdager at det “bare” handlede om at få kroppen ud af den tilstand ex. en skulder man har ignoreret smerterne i og som så har givet så meget tryk på området omkring ryggraden, at nerverne er blevet presset, og når dette løsnes og de andre steder som kan betegnes som tillægssmerter grundet forkert holdning mens man har smerter også løsnes, ja så retter kroppen sig og du kan få et liv uden smerter.

Kan smerter være kroppens måde at kommunikere til dig? Hallo, noget er ude af balance!
Hvordan oplever du smerten? Er den der konstant, er den der når du laver bestemte bevægelser? Kan du lindre smerten ved at ændre kropsstilling? Hvad forværrer smerten? Hvad lindrer smerten?