+45 2232 2846 klinikvelyse@gmail.com

Access Energetic Facelift i Odense, Fyn
Som ordet hentyder så er her tale om en energetisk ansigtsløftning (Energetic facelift), jeg arbejder med øget bevidsthed på dine forestillinger om hvordan det er at blive ældre, hvordan huden ældnes, om hvilke ting/overbevisninger du har “købt” om det at blive ældre.

Hvad kan du forvente af Access Energetic Facelift (energetisk ansigtsløftning)?

Denne unikke teknik indebærer brug af flere frekvenser, som genopretter den naturlige strøm af energi i og omkring kroppen. Jeg bruger mine hænder som formidlere af energien, ved en blid berøring af øvre bryst, hals, ansigt og ind imellem hele kroppen, hvis energien ikke kører optimalt.

Ud over at bruge hænderne arbejder vi også med at cleare (fjerne) de blokeringer du måtte have og alle de overbevisninger du har taget som din sandhed vedrørende hvordan vi ældes.

Med den energi, der strømmer i kroppen begynder musklerne og bindevævet at slappe af og huden begynder at foryngre. De der har prøvet Access Energetic Facelift (energetisk ansigtsløftning), ser ikke kun yngre ud de føler sig også mere livlige, og det er en af de absolut mest afslappende oplevelser du kan forestille dig.

Access Energetic Facelift før og efter billeder Klinik Velyse i Odense
annas-energetic-facelift-billeder-750x175px-with-watermark

Sådan oplevede Anna Access Energetic Facelift (energetisk ansigtsløftning)
Det var utroligt afslappende og efter hver behandling havde jeg meget mere energi og overskud. Efter nogle få behandlinger begyndte min hud at blive fugtigere, det var ligesom om underhuden begyndte at arbejde på ny. Jeg kan mærke at huden arbejder og føles mere oplivet. Jeg har også fået mere glød i huden.

Mine rynker er ikke væk, de er ændret og udjævnede og jeg har det fantastisk. Jeg har altid haft meget tyndt hår og med Access Energetic Facelift (energetisk ansigtsløftning) er mit hår blevet meget kraftigere, så kraftigt at jeg kan blive klippet i forskellige frisurer.

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes.

12 + 11 =

Kropsterapi, Kraniosakralterapi, Bevidstheds og Energiarbejde

Jeg finder den behandling der lige netop passe til dig og din krop.