+45 2232 2846 klinikvelyse@gmail.com
Klinik Velyse
Dorn terapi

Løsner led i kroppen samt giver fornyet energi.

Klinik Velyse

DORN terapi, DORN metoden

Kært barn har mange navne og DORN kaldes forskellige ting. DORN er en metode jeg bruger til DORN terapi,
DORN terapien går ud på at rette alle skævheder i kroppen, du bliver behandlet fra tå til top, det vil sige at knoglerne i dine fødder bliver løsnet, hofte, knæ og fodled bliver løsnet. Rygsøjlen, alle ryghvirvler bliver løsnet. Skulder, albue og hænder bliver løsnet. Derved får kroppen de bedste betingelser for at komme sig og fungere optimalt.

Hvad kan DORN terapi gøre for dig?
Alle kan nyde godt af DORN terapi, også selvom man ikke har nogle skævheder i kroppen, det er dog sjældent der ikke er skævheder i kroppen. For gennem livet bruger vi jo kroppen og meget ofte når vi mærker noget et sted i kroppen, så kompenserer vi ved at eksempelvis støtte mere på det andet ben, eller ved at bruge det sted mindre, og derved opstår der en skævhed i kroppen.
Symptomer der som regel kan behandles med DORN terapien:
Iskias problemer
Smerter i nakke, ryg og omkring bækkenet
Skæv ryg
Smerter i lænden
Forskellig benlængde
Forstoppelse
Og meget mere

Klinik Velyse

Alternativ behandling

Alternativ behandling er i min verden fantastisk, da der ikke er fastlåste holdninger og synspunkter til hvad der er muligt i krop og sind. Ved at vælge alternativ behandling har du taget det første skridt til nye muligheder.

Klinik Velyse

Hvad er DORN terapi?

Dieter Dorn

DORN terapien er udviklet for over 30 år siden af Dieter Dorn, Dieter Dorn boede i Sydtyskland hvor metoden først blev kendt.
DORN terapien er en metode hvormed led i hele kroppen bliver korrigeret og dette foregår altid i dynamiske bevægelser, det vil sige at der er bevægelse fra den der bliver behandlet. Dog er det mig der bevæger dig når det drejer sig om fødder, fodled, knæ og hofte. Når du får løsnet bækkenområdet og lændeområdet, så står du op og svinger med det ene ben, mens jeg mærker og holder/trykker på de steder der skal løsnes. Ved øvre ryg sidder du ned og svinger med armene mens jeg holder/trykker på ryggen. Når vi kommer til nakken er det kun hovedet du drejer fra side til side.

Blid ledmobilisering

Derved bliver led i kroppen løsnet uden ryk og pludselige bevægelser. Som udgangspunkt er DORN terapi smertefrit, dog kan der i de små led i fødderne godt forekomme smerter, men disse er væk så snart behandlingen er færdig.
DORN terapi er en metode til blid ledmobilisering – DORN terapi foregår uden pludselig ryk og altid i bevægelse og samarbejde mellem dig og mig.
At modtage en DORN terapi vil give din krop optimale betingelser. Centralnervesystemet og de indre organer oplever en gavnlig effekt , muskler, led og sener vil få mulighed for at slippe og ophæve årsagen til smerter.

Vækker kroppen

“Naturlig og dynamisk ledmobilisering, løsner uden ryk og pludselige bevægelser”

Melanie Friis-Rousing

Kontakt mig

6 + 2 =

Klinik Velyse

v/ Melanie Friis-Rousing
Chr. Lunds Alle 29
5250 Odense SV
Tel: +45 2232 2846

CVR: 31520134