+45 2232 2846 klinikvelyse@gmail.com

BLOG

Depression - en hjælpende hånd

Klinik Velyse – BLOG

Depression – en hjælpende hånd

En depression kan ramme os alle, og ofte er den deprimerede den der mærker det sidst. Som oftest har der været mange advarsler, i form af tomhed, tristhed, træthed, håbløshed, søvnløshed og mere.

Hvorfor er det så lige at vi ikke lytter til os selv?
Er vi som individ ikke vigtige nok, gode nok, syntes vi ikke at vi fortjener det bedste i livet, har vi fået fortalt at “livet ikke er en dans på roser” og har vi “købt” denne forklaring, alt dette kan ændres. De overbevisninger vi har “købt” om hvordan livet er, hvordan andre mener vi skal leve – alt dette kan ændres.

En depression viser at vi er kommet for langt væk fra hvem vi virkelig er, ja jeg mener for langt væk fra den der dybest set er dig. Måske ved du slet ikke mere hvem du er og alligevel gør du, når du lukker øjnene og slapper af, så kan du måske få et glimt af hvordan du ønsker dit liv skal være.

En depression ses ofte som et nederlag – du kan også vælge at kigge på det med andre briller, nemlig at nu er du blevet bevidst om at du har det skidt og du kan gøre noget ved det.

Hvis du mærker nogle af nedenstående symptomer, så lyt til dig selv og giv dig selv en velfortjent behandling.
– tomhed, tristhed, angst
– træthed, du kan ikke overkomme/overskue det du plejer

– du føler det er håbløst, du tager ikke noget initiativ og du mangler ofte selvtillid
– du har ikke lyst til at være sammen med andre, bliver indelukket
– søvnløshed eller sover alt for meget

Det er jo meget forskelligt hvor meget vi hver især har oplevet gennem livet, og hvormeget vi putter en facade op overfor omverdenen og bare “ser” ud til at have det godt. Det er absolut ingen skam at have det skidt, det er jo en fantastisk mulighed for at få det godt, blive mere bevidst om livet og hvordan du kan håndtere livet.

Jeg behandler som oftest med KranioSakral terapi og Access Consciousness i begyndelsen af et forløb, for er du deprimeret så kan jeg jo nok ikke forvente at du “gider/orker” at lave Tankefeltterapi og EFT, men dette kommer senere i forløbet. De første gange får du lov til fuldstændig at slappe af.

Der er noget du selv kan gøre!
Mindst én gang om dagen og meget gerne flere – træk vejret dybt ned i maven og pust langsomt ud (lav 3 vejrtrækninger), og hele tiden skal du fokusere på din vejrtrækning – denne øvelse vil øge din bevidsthed.

Seneste indlæg i bloggen

Her kan du læse de seneste indlæg i bloggen, og vil du se mere kan du klikke på linket.

Schhhh kroppens celler lytter og husker!

Klinik Velyse - BLOG Schhhh kroppens celler lytter og husker! Schyyy kroppens celler lytterJeg kan ligeså godt sige det, vores krop er MEGA intelligent. Jeg er så imponeret over alle de processer hele vores krop styrer og kommunikerer til os, det er den...

læs mere

Føler du dig drænet allerede inden dagen er begyndt?

Klinik Velyse - BLOG Føler du dig drænet for energi allerede inden dagen er begyndt? Føler du dig drænet for energi, måske allerede inden dagen er begyndt? Hvem eller hvad er det der stjæler din energi? Og hvordan lukker man så hullet for sådan en...

læs mere

Hvad er det der er så vigtig, at du selv forsvinder?

Klinik Velyse - BLOG Hvad er det der er så vigtig, at du selv forsvinder? Hvad er vigtigt i dit liv – at du tilsidesætter dig selv, er det at være glad eller er det at tage dig selv så F……. forfærdelig højtidelig? Hvad er det der er så vigtig, at du selv...

læs mere

Klinik Velyse – BLOG

Inspiration til krop og sjæl

Klinik Velyse

Alternativ behandling

Alternativ behandling er i min verden fantastisk, da der ikke er fastlåste holdninger og synspunkter til hvad der er muligt i krop og sind. Ved at vælge alternativ behandling har du taget det første skridt til nye muligheder.

Kontakt mig

5 + 9 =

Klinik Velyse

v/ Melanie Friis-Rousing
Chr. Lunds Alle 29
5250 Odense SV
Tel: +45 2232 2846

CVR: 31520134