+45 2232 2846 klinikvelyse@gmail.com
Klinik Velyse
Bevidstheds terapi

Er du tilfreds med dit liv? Hvad gør dig glad? Skab et liv der fungerer for dig!

Klinik Velyse

Bevidstheds terapi, at være bevidst og arbejde med energien.

Bevidstheds terapi

At være bevidst handler om at du er villig til at kigge på hvad der fungerer i dit liv og hvad der ikke fungerer i dit liv, at være bevidst handler blot om at du ved ting, det betyder ikke at du er nødt til at ændre noget, blot at du er bevidst omkring det.

Så længe du ikke er bevidst, så har du ikke noget valg, det øjeblik du er villig til at være bevidst KAN du vælge at gøre noget. Og det betyder ikke at du skal vælge noget fra, ofte handler det om at vælge noget til i dit liv.
Bevidstheds terapi handler om at skabe adgang til et bevidst liv, det handler om at slippe alle de synspunkter, holdninger, overbevisninger, konklusioner og andet vi har taget til os som sandhed, men som hvis det ikke gør livet lettere for dig nok ikke er din sandhed.

Det handler om at være bevidst og om bevidst at vælge det der fungerer for dig. Og dette uden at dømme dig selv eller andre. Det jeg ser om og om igen er at man tager “stegepanden” frem og banker sig selv i hovedet, vil du være med til at skabe en verden hvor denne “stegepande” bliver i skabet.

Er det tiden du stopper med at dømme dig selv? Og hvis du dømmer andre, dømmer du dem så virkelig eller er du måske bevidst om deres tanker om dem selv, måske dømmer de sig selv og du “samler” disse tanker op?
At vælge adgang til bevidsthed kan skabe ro i tankerne og en dyb accept af dig selv.

Klinik Velyse

Slip dine begrænsninger med Bevidstheds terapi

Bevidstheds terapi handler om at modtage dig selv, præcis som den du er. Bevidstheds terapi giver dig med mange værktøjer mulighed for at slippe de overbevisninger, synspunkter, konklusioner, holdninger og andet du gennem livet har taget til dig som dine.

Bevidstheds terapi giver dig frihed til at være dig og ikke den omgivelserne forventer. Bevidstheds terapi fortæller dig ikke hvad sandheden er, kun du ved hvad sandheden er for dig, kun du ved hvad der fungerer for dig.
Ved du hvem du dybest inde er? Ved du hvad du vil vælge? Eller ved du hvad du skal gøre for at gøre alle andre tilfredse? Hvordan ville dit liv se ud hvis du vidste præcis hvad du ville have lige netop i disse 10 sekunder? Og hvad hvis du kunne vælge om og om igen? Også selv om dette ikke er hvad vi lærer gennem livet, hvad nu hvis det at vælge for dig ville give så meget mere til andre, ville du så vælge det?
Den største gave jeg har fundet er den, at vi ALDRIG er forkerte, måske har vores valg ikke været med til at frigøre den indre dig, men vi er ikke forkerte af den grund.

Klinik Velyse

Er du klar til at vælge for dig?

Bevidstheds terapi

Sæt dig selv fri til at være den du virkelig er! Det betyder ikke at du mister noget eller nogen i livet, det betyder at du vælger dig selv til. Du får mulighed for at kigge på hvor du begrænser dig selv, det kan være du har taget nogle beslutninger om at det “bedste” vil være at gøre hvad andre forventer, det er også super hvis det fungerer for dig. Intet er rigtigt – intet er forkert, blot det fungerer for dig.

Tak til

Gary Douglas og Dain Heer fra Access Consciousness for deres vedholdenhed. Og til alle I andre skønne bevidste venner fordelt over verden. Access Consciousness åbnede mine øjne for hvor jeg valgte mig selv til og hvor jeg næsten slettede mig selv. Og jeg er meget klar over at det er mig selv der vælger i mit liv.

Skab dine drømme

“They may say I am a dreamer, but I am not the only one”

John Lennon

Kontakt mig

12 + 2 =

Klinik Velyse

v/ Melanie Friis-Rousing
Chr. Lunds Alle 29
5250 Odense SV
Tel: +45 2232 2846

CVR: 31520134