+45 2232 2846 klinikvelyse@gmail.com

Bevidstheds og energiterapi, at være bevidst og arbejde med energien.

Bevidstheds og Energiterapi – At være bevidst handler om at du er villig til at kigge på hvad der fungerer i dit liv og hvad der ikke fungerer i dit liv, at være bevidst handler blot om at du ved ting, det betyder ikke at du er nødt til at ændre noget, blot at du er bevidst omkring det.

Så længe du ikke er bevidst, så har du ikke noget valg, det øjeblik du er villig til at være bevidst KAN du vælge at gøre noget. Og det betyder ikke at du skal vælge noget fra, ofte handler det om at vælge noget til i dit liv.

Access Consciousness handler om at skabe adgang til et bevidst liv, det handler om at slippe alle de synspunkter, holdninger, overbevisninger, konklusioner og andet vi har taget til os som sandhed, men som hvis det ikke gør livet lettere for dig nok ikke er din sandhed.

Det handler om at være bevidst og om bevidst at vælge det der fungerer for dig. Og dette uden at dømme dig selv eller andre. Det jeg ser om og om igen er at man tager “stegepanden” frem og banker sig selv i hovedet, vil du være med til at skabe en verden hvor denne “stegepande” bliver i skabet. Er det tiden du stopper med at dømme dig selv? Og hvis du dømmer andre, dømmer du dem så virkelig eller er du måske bevidst om deres tanker om dem selv, måske dømmer de sig selv og du “samler” disse tanker op?

At vælge adgang til bevidsthed kan skabe ro i tankerne og en dyb accept af dig selv.

 

 

Er du nysgerrig? Book en tid eller stil et spørgsmål

Slip dine begrænsninger med Access Consciousness

Access Consciousness handler om at modtage dig selv, præcis som den du er. Access Consciousness giver dig med mange værktøjer mulighed for at slippe de overbevisninger, synspunkter, konklusioner, holdninger og andet du gennem livet har taget til dig som dine. Access Consciousness giver dig frihed til at være dig og ikke den omgivelserne forventer. Access Consciousness fortæller dig ikke hvad sandheden er, kun du ved hvad sandheden er for dig, kun du ved hvad der fungerer for dig.

Ved du hvem du dybest inde er? Ved du hvad du vil vælge? Eller ved du hvad du skal gøre for at gøre alle andre tilfredse? Hvordan ville dit liv se ud hvis du vidste præcis hvad du ville have lige netop i disse 10 sekunder? Og hvad hvis du kunne vælge om og om igen? Også selv om dette ikke er hvad vi lærer gennem livet, hvad nu hvis det at vælge for dig ville give så meget mere til andre, ville du så vælge det?

Den største gave jeg har mødt i Access Consciousness er den, at vi ALDRIG er forkerte, måske har vores valg ikke været med til at frigøre den indre dig, men vi er ikke forkerte af den grund.

Er du klar til Access Consciousness – klar til at vælge for dig?

Med Access Consciousness værktøjerne har du mulighed for at frigøre dig fra andres forventninger til dig – eller det du frigør er den måde andres forventninger påvirker dig. Med Access Consciousness værktøjerne har du mulighed for at skabe det du ønsker i livet – jeg kan virklig følge John Lennon da han sang:

THEY MAY SAY I AM A DREAMER, BUT I AM NOT THE ONLY ONE!

 

Er du nysgerrig? Book en tid eller stil et spørgsmål

 

Access Consciousness er dit indre antivirus program – Access Consciousness er dit indre Feng Shui.

Er du klar til at vælge et bevidst liv – vil jeg med stor glæde være din guide.

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes.

11 + 10 =

Kropsterapi, Kraniosakralterapi, Bevidstheds og Energiarbejde

Jeg finder den behandling der lige netop passe til dig og din krop.