+45 2232 2846 klinikvelyse@gmail.com
Vælg en side

BLOG

Behandling af ondt i lænden

Klinik Velyse – BLOG

Ondt i lænden – Behandling

Ondt i lænden behandles blidt og yderst effektivt med Kraniosakral terapi
Virkelig mange mennesker går rundt med ondt i lænden (lændesmerter), og som KranioSakral terapeut er det noget jeg kan gøre noget ved. Som regel taler vi også om hvad der ligger bag lændesmerter, set ud fra et metamedicinsk synspunkt, og som regel er det noget du har fået løst, efter en periode med spekulationer. For ved at tale om den bagvedligende grund til lændesmerter og at behandle samtidigt, så arbejder krop og psyke helt fantastisk sammen.

Det er vigtigt at få behandlet lændesmerter (ondt i lænden), for når du har ondt i lænden, kompencerer du andre steder i kroppen, og du får så ondt andre steder i kroppen. Måske trækker du skævt på benene for at lette trykket/presset i lænden, dette giver også andre smerter.

Lændesmerter behandles med KranioSakral terapiOndt i ryggen
Med KranioSakral terapi er der stor succes med at behandle lændesmerter, det er en blid og dybt effektiv behandlingsform, hvor du ligger afslappet på ryggen, mens jeg holder ind under din krop, og løsner muskler, bindevæv og du vil føle en dyb afslapning. Vi vil hvis du ønsker det, tale om hvad der kan have ført til ondt i lænden, således at du fremover straks kan identificere hvad der ligger bag smerterne.

Slip for ondt i lænden
Book allerede idag en behandlingstid til behandling af lændesmerter. Hvad enten der er tale om en akut ondt i lænden (mange kommer efter de har været hos lægen for at få fastslået at der ikke er noget alvorligt galt i lænden), det kan også være noget du har lidt af længe. Ligemeget hvad det er så giv dig selv den gave at få behandlet disse smerter.

Lændesmerter behøver ikke være “normalt”.
Selv om utroligt mange lider af smerter i lænden, er det ikke normalt, det normale er at være fri for smerter i lænden. Når du har ondt er det fordi kroppen taler til dig, som metamediciner er det mit job at hjælpe dig med at forstå hvad kroppen siger, for derved at forløse smerten og afkorte smerteforløbet.

Seneste indlæg i bloggen

Her kan du læse de seneste indlæg i bloggen, og vil du se mere kan du klikke på linket.

Schhhh kroppens celler lytter og husker!

Klinik Velyse - BLOG Schhhh kroppens celler lytter og husker! Schyyy kroppens celler lytterJeg kan ligeså godt sige det, vores krop er MEGA intelligent. Jeg er så imponeret over alle de processer hele vores krop styrer og kommunikerer til os, det er den...

læs mere

Føler du dig drænet allerede inden dagen er begyndt?

Klinik Velyse - BLOG Føler du dig drænet for energi allerede inden dagen er begyndt? Føler du dig drænet for energi, måske allerede inden dagen er begyndt? Hvem eller hvad er det der stjæler din energi? Og hvordan lukker man så hullet for sådan en...

læs mere

Hvad er det der er så vigtig, at du selv forsvinder?

Klinik Velyse - BLOG Hvad er det der er så vigtig, at du selv forsvinder? Hvad er vigtigt i dit liv – at du tilsidesætter dig selv, er det at være glad eller er det at tage dig selv så F……. forfærdelig højtidelig? Hvad er det der er så vigtig, at du selv...

læs mere

Klinik Velyse – BLOG

Inspiration til krop og sjæl

Klinik Velyse

Alternativ behandling

Alternativ behandling er i min verden fantastisk, da der ikke er fastlåste holdninger og synspunkter til hvad der er muligt i krop og sind. Ved at vælge alternativ behandling har du taget det første skridt til nye muligheder.

Kontakt mig

11 + 4 =

Klinik Velyse

v/ Melanie Friis-Rousing
Chr. Lunds Alle 29
5250 Odense SV
Tel: +45 2232 2846

CVR: 31520134