+45 2232 2846 klinikvelyse@gmail.com

BLOG

Behandling af ondt i lænden

Klinik Velyse – BLOG

Ondt i lænden – Behandling

Ondt i lænden behandles blidt og yderst effektivt med Kraniosakral terapi
Virkelig mange mennesker går rundt med ondt i lænden (lændesmerter), og som KranioSakral terapeut er det noget jeg kan gøre noget ved. Som regel taler vi også om hvad der ligger bag lændesmerter, set ud fra et metamedicinsk synspunkt, og som regel er det noget du har fået løst, efter en periode med spekulationer. For ved at tale om den bagvedligende grund til lændesmerter og at behandle samtidigt, så arbejder krop og psyke helt fantastisk sammen.

Det er vigtigt at få behandlet lændesmerter (ondt i lænden), for når du har ondt i lænden, kompencerer du andre steder i kroppen, og du får så ondt andre steder i kroppen. Måske trækker du skævt på benene for at lette trykket/presset i lænden, dette giver også andre smerter.

Lændesmerter behandles med KranioSakral terapiOndt i ryggen
Med KranioSakral terapi er der stor succes med at behandle lændesmerter, det er en blid og dybt effektiv behandlingsform, hvor du ligger afslappet på ryggen, mens jeg holder ind under din krop, og løsner muskler, bindevæv og du vil føle en dyb afslapning. Vi vil hvis du ønsker det, tale om hvad der kan have ført til ondt i lænden, således at du fremover straks kan identificere hvad der ligger bag smerterne.

Slip for ondt i lænden
Book allerede idag en behandlingstid til behandling af lændesmerter. Hvad enten der er tale om en akut ondt i lænden (mange kommer efter de har været hos lægen for at få fastslået at der ikke er noget alvorligt galt i lænden), det kan også være noget du har lidt af længe. Ligemeget hvad det er så giv dig selv den gave at få behandlet disse smerter.

Lændesmerter behøver ikke være “normalt”.
Selv om utroligt mange lider af smerter i lænden, er det ikke normalt, det normale er at være fri for smerter i lænden. Når du har ondt er det fordi kroppen taler til dig, som metamediciner er det mit job at hjælpe dig med at forstå hvad kroppen siger, for derved at forløse smerten og afkorte smerteforløbet.

Seneste indlæg i bloggen

Her kan du læse de seneste indlæg i bloggen, og vil du se mere kan du klikke på linket.

Schyyyy kroppens celler lytter og husker!

Klinik Velyse - BLOG Schyyyy kroppens celler lytter og husker! Schyyy kroppens celler lytterJeg kan ligeså godt sige det, vores krop er MEGA intelligent. Jeg er så imponeret over alle de processer hele vores krop styrer og kommunikerer til os, det er den...

læs mere

Føler du dig drænet – mister du energi?

Klinik Velyse - BLOG Føler du dig drænet - mister du energi? Mister du også energi? Er du træt af at andre stjæler din energi? Disse dage har jeg opdaget en stor ENERGITYV! Jeg var så heldig at opdage energityven før jeg mistede alt for meget energi, og...

læs mere

Hvad er det der er så vigtig, at du selv forsvinder?

Klinik Velyse - BLOG Hvad er det der er så vigtig, at du selv forsvinder? Hvad er vigtigt i dit liv – at du tilsidesætter dig selv, er det at være glad eller er det at tage dig selv så F……. forfærdelig højtidelig? Hvad er det der er så vigtig, at du selv...

læs mere

Klinik Velyse – BLOG

Inspiration til krop og sjæl

Klinik Velyse - BLOG

Dette finder du i Bloggen

Her i Bloggen vil jeg dele inspiration til både krop, sind og sjæl med dig.

Vi er en helhed og kan ikke se bort fra hverken, krop, sind eller sjælen, gør vi det, så halter vi os gennem livet. Ved at leve som en helhed, kan vi skabe det liv vi ønsker at leve. 

Hvis du ikke lytter til kroppen så skal den nok "råbe" til dig så du hører den. Hvis du ikke lytter til sjælen, så vil vi ofte føle os lidt alene, forladt, følelsen af at man skal kæmpe sig gennem livet - hvilket ikke er tilfældet, vi skal være hele og det betyder samarbejde mellem krop og sjæl.

Nogle gange kommer mine kunder med meget ondt i kroppen, og ofte viser det sig at det faktisk ikke er kroppen der er noget galt med (selvfølgelig er der smerter i kroppen, men de er foranlediget af noget andet), det kan være at livet har været meget hårdt en periode og at de derfor har valgt at lukke ned for dem selv (sjælen). Så belyser jeg dette og kroppen begynder straks at samarbejde for at løsne smerterne i kroppen.

Kontakt mig

Klinik Velyse

v/ Melanie Friis-Rousing
Chr. Lunds Alle 29
5250 Odense SV
Tel: +45 2232 2846

CVR: 31520134