+45 2232 2846 klinikvelyse@gmail.com
Ondt i lænden behandles blidt og yderst effektivt med Kraniosakral terapi

Ondt i lænden behandles blidt og yderst effektivt med Kraniosakral terapi

Virkelig mange mennesker går rundt med ondt i lænden (lændesmerter), og som KranioSakral terapeut er det noget jeg kan gøre noget ved. Som regel taler vi også om hvad der ligger bag lændesmerter, set ud fra et metamedicinsk synspunkt, og som regel er det noget du har fået løst, efter en periode med spekulationer. For ved at tale om den bagvedligende grund til lændesmerter og at behandle samtidigt, så arbejder krop og psyke helt fantastisk sammen.

Det er vigtigt at få behandlet lændesmerter (ondt i lænden), for når du har ondt i lænden, kompencerer du andre steder i kroppen, og du får så ondt andre steder i kroppen. Måske trækker du skævt på benene for at lette trykket/presset i lænden, dette giver også andre smerter.

Lændesmerter behandles med KranioSakral terapiOndt i ryggen
Med KranioSakral terapi er der stor succes med at behandle lændesmerter, det er en blid og dybt effektiv behandlingsform, hvor du ligger afslappet på ryggen, mens jeg holder ind under din krop, og løsner muskler, bindevæv og du vil føle en dyb afslapning. Vi vil hvis du ønsker det, tale om hvad der kan have ført til ondt i lænden, således at du fremover straks kan identificere hvad der ligger bag smerterne.

Slip for ondt i lænden
Book allerede idag en behandlingstid til behandling af lændesmerter. Hvad enten der er tale om en akut ondt i lænden (mange kommer efter de har været hos lægen for at få fastslået at der ikke er noget alvorligt galt i lænden), det kan også være noget du har lidt af længe. Ligemeget hvad det er så giv dig selv den gave at få behandlet disse smerter.

Lændesmerter behøver ikke være “normalt”.
Selv om utroligt mange lider af smerter i lænden, er det ikke normalt, det normale er at være fri for smerter i lænden. Når du har ondt er det fordi kroppen taler til dig, som metamediciner er det mit job at hjælpe dig med at forstå hvad kroppen siger, for derved at forløse smerten og afkorte smerteforløbet.