+45 2232 2846 klinikvelyse@gmail.com
Klinik Velyse
Balance, svimmelhed, smerter i nakke og ryg sluppet med Kraniosakral terapi

Anbefaling

Balance, svimmelhed, smerter i nakke og ryg sluppet med Kraniosakral terapi

Sidste år (2007) i juli måned, blev jeg ramt af en blodprop i hjernestammen. Det gav mig efterfølgende synsforstyrrelser og store problemer med min balance. Derfor har jeg nu fået Kraniosakral terapi hos Melanie 3 gange, og det har virkelig sat gang i noget.

Min balance er blevet næsten helt normal, og derved er mange ting blevet nemmere. Melanie fandt ret hurtigt ud af, at nogle af mine nakkeknogler var låst, og at disse har haft indflydelse omkring mit problem med balancen.

Kraniosakral terapi til behandling af smerter i nakke og ryg
Melanie´s behandling er fantastisk, da hun er en pige der brænder for det hun kan. Hun er meget grundig i sin undersøgelse og intet får lov til at gå ubemærket hen. Hun fandt også ubalancer i min ryg, som blev behandlet.

Det er fantastisk de ting hun kan fornemme med sine hænder under en behandling. Finder hun en ubalance – bliver man konfronteret med den, så man kan finde ud af, hvad den skyldes.

Det at komme til Melanie for en Kraniosakral terapi behandling er mere end en behandling, det er en proces, hvor man som klient bliver gjort opmærksom på ting, som har været med til at skabe ubalancen i dit system.

Med blid behandling løses smerter og spændinger i nakke og ryg

Melanie er faglig meget kompetent, og når du tager afsted fra hende efter en behandling, så føler du virkelig at der er blevet taget hånd om dig og at du har fået noget brugbart med derfra ud over Kraniosakral terapien som hun har givet dig.

John Larsen, Vejle

Kraniosakral terapi behandler hele kroppen

John fik Kraniosakral terapi sammen med Bevidstheds terapi

Som John beskriver så valgte vi at blande Kraniosakral terapi med Bevidstheds terapi, dette for at få både krop og sind til at slippe mønstre og uhensigtsmæssigheder i kroppen. Ved at John blev bevidst omkring problematikker i kroppen – så havde han pludselig et valg om at ændre noget i hans liv, hans måde at tilgå livet på. For ønsker du virkelig en ændring i livet, så kan det ikke hjælpe at blive ved med at gøre det samme om og om igen og forvente et andet resultat.

Klinik Velyse

Du bestemmer altid!

Dit valg

Selv om du kommer til en behandling så er det dig der bestemmer, du bestemmer om du har lyst til at arbejde bevidst, eller om du ønsker at være i den meditative søvn, intet er rigtigt eller forkert, det handler om hvad der fungerer for dig.

Meditativ søvn

Under en Kraniosakral terapi kan du vælge at lægge dig på briksen, fortælle mig lidt, så kan du lukke øjnene og slappe af mens jeg behandler kroppen. På denne måde giver kroppen slip på det den har brug for.

Bevidstheds terapi giver dig valg!

“At blive bevidst omkring tanker, følelser, beslutninger, handlinger, synspunkter giver dig magten i dit liv, det giver dig mulighed for at vælge anderledes”

Melanie Friis-Rousing

Kontakt mig

14 + 6 =

Klinik Velyse

v/ Melanie Friis-Rousing
Chr. Lunds Alle 29
5250 Odense SV
Tel: +45 2232 2846

CVR: 31520134