+45 2232 2846 klinikvelyse@gmail.com
Vælg en side

BLOG

Du er den største gave!

Klinik Velyse – BLOG

Du er den største gave!

Den største gave du kan give dig selv, andre og Universet ER! DIG

Du er den største gave!

Det er korrekt, at du er den største gave du kan give dig selv, andre og Universet, at du ved at turde være dig med alt hvad det indeholder, og ved at du dybt inde ved at du er god nok præcis som du er, kan forandre verden.

Når du virkelig er dig og ved du er god nok præcis som du er, så giver du alle omkring dig muligheden for at de også vælger at turde være dem selv.

Kender du det, du har en masse gode ideer, men pr. instinkt så siger du ikke noget, og hvorfor er det så man ikke gør dette? Handler det om at du meget tidligt i livet lærte at tingene ikke kunne lade sig gøre? Handler det om at du har oplevet følelsen ved at være forkert, ikke at være god nok.

Vil du bare for idag?

Vil du bare for idag, mærke efter hvor du holder dig selv tilbage? Hvor du er bange for at være for meget, bange for at ingen vil høre på det du har at sige.

Og hvis du vil tage skridtet endnu videre, så bemærk hvad det er der rammer dig, er det ordene, er det den energi/følelse du mærker eller hvad er det for dig der gør at du holder dig tilbage?

Og når du så mærker alt dette – vil du så give slip på den følelse det giver dig?

At være dig og at føle du er god nok – er den største gave.

Uden dette er vores reaktioner og den måde vi opfører os på jo ikke dem vi virkelig er, og dem vi virkelig er – ja vi indeholder alt, både det skønne og det grimme, så det går ikke vi kun kigger på det skønne. Og hvem bestemmer egentligt hvad der er skønt og grimt?

Det er kun vores synspunkter der skaber en beslutning om hvad der er skønt og hvad der er grimt – vil du være villig til at give slip på alle de synspunkter du har om hvad der er skønt og hvad der er grimt?

Det er jo sådan at hvis du har besluttet at noget ved dig er grimt, så er du sikkert ikke villig til at have dette i dit liv. Ved at udelukke noget fra dit liv, kan du ikke modtage alt der er at modtage, for at opleve et liv hvor du ved at du er god nok, er du nødt til at have alt i dit liv. Og først og fremmest at modtage dig selv – helt og fuldt.

At modtage komplimenter!

Er du god til dette? Hvis ikke så kan du træne i at blive det. Når du får en kompliment så kig folk i øjnene og sig tak – for hvis du siger nej jeg er slet ikke så pæn, nej mine øjne er ikke pæne, åhhh det var da ikke noget (eks. hvis du har knoklet hele dagen i køkkenet med en middag) så afviser du faktisk den der giver dig komplimentet.

Og rent faktisk så er det dig selv du afviser – start allerede idag med at kigge folk i øjnene og sig tak.

Det er meget vigtigt at du får give slip på det du har af synspunkter om det der er grimt, for du er faktisk fantastisk præcis som du er, hvad enten du selv har synspunkter om hvad det betyder at være god nok – du er det allerede – du skal give slip på alle de synspunkter du har om at det ikke er godt nok at være dig, for du berøver dig selv, andre og Universet fra den største gave du kan give.

DIG.

Seneste indlæg i bloggen

Her kan du læse de seneste indlæg i bloggen, og vil du se mere kan du klikke på linket.

Schhhh kroppens celler lytter og husker!

Klinik Velyse - BLOG Schhhh kroppens celler lytter og husker! Schyyy kroppens celler lytterJeg kan ligeså godt sige det, vores krop er MEGA intelligent. Jeg er så imponeret over alle de processer hele vores krop styrer og kommunikerer til os, det er den...

læs mere

Føler du dig drænet allerede inden dagen er begyndt?

Klinik Velyse - BLOG Føler du dig drænet for energi allerede inden dagen er begyndt? Føler du dig drænet for energi, måske allerede inden dagen er begyndt? Hvem eller hvad er det der stjæler din energi? Og hvordan lukker man så hullet for sådan en...

læs mere

Hvad er det der er så vigtig, at du selv forsvinder?

Klinik Velyse - BLOG Hvad er det der er så vigtig, at du selv forsvinder? Hvad er vigtigt i dit liv – at du tilsidesætter dig selv, er det at være glad eller er det at tage dig selv så F……. forfærdelig højtidelig? Hvad er det der er så vigtig, at du selv...

læs mere

Klinik Velyse – BLOG

Inspiration til krop og sjæl

Klinik Velyse

Alternativ behandling

Alternativ behandling er i min verden fantastisk, da der ikke er fastlåste holdninger og synspunkter til hvad der er muligt i krop og sind. Ved at vælge alternativ behandling har du taget det første skridt til nye muligheder.

Kontakt mig

2 + 5 =

Klinik Velyse

v/ Melanie Friis-Rousing
Chr. Lunds Alle 29
5250 Odense SV
Tel: +45 2232 2846

CVR: 31520134