+45 2232 2846 klinikvelyse@gmail.com
Vælg en side
Klinik Velyse
Access Bars
Er en helt unik “hands on” kropsproces fra Access Consciousness

Klinik Velyse

Access Bars tømmer den mentale skraldespand

Med Access Bars slipper du det overflødige skidt du bliver holdt fast i, det der gør at du ikke fungerer som den bedste udgave af dig. Gennem hele livet bliver vi påvirket af alt og alle, og Access Bars giver dig muligheden for at tømme ud af disse tillærte programmeringer.

Access BARS forløser – slipper det du er klar til at slippe

Denne behandlingsform som består af 32 punkter på hovedet er som at få tømt harddisken for virus. Og alt dette sker ganske enkelt ved at disse 32 punkter berøres, du har mulighed for at slippe det der ikke gavner dig, måske har du ikke selv opdaget at du arbejder mod dig selv, ofte vil du se dette/blive bevidst om dette efter en Access Bars behandling, og du har så valget for at vælge anderledes for dig.

Klinik Velyse

Access Bars hjælper dig fri af mønstre og rutiner

Mere reglen end undtagelsen – vi hænger fast i de samme mønstre og rutiner, og mange er fuldt ud klar over hvad andre ønsker og forventer af en, men desværre ikke klar over hvad de selv ønsker, hvad de selv ville vælge. Med Access Bars har du chancen for at få sluppet alt det der ikke er dit, alt det du har samlet sammen og levet ud fra. Ved at slippe det der ikke er dit og det der står i vejen for at du kan mærke dig selv, så får du her muligheden for at finde dig selv, finde ud af hvad du ville vælge hvis du valgte for dig. Og det at vælge for dig, vil altid være en gevinst for alle, også selv om det i den verden vi lever i nogle gange bliver opfattet som egoistisk – HVORDAN KAN DET ALT VÆLGE FOR DIG NOGENSINDE VÆRE EGOISTISK? Du vælger jo ikke mod andre, du vælger for dig. At vælge for dig er det smukkeste du kan gøre..
Access BARS handler om at modtage DIG, uden forstyrrende elementer.

 

Meget ofte handler det om andre og deres behov, vi ved som regel altid hvad andres behov og ønsker er, men skal du mærke efter hvad du selv ønsker og har behov for, så må jeg sige at jeg desværre meget ofte oplever, at man ikke har en anelse om, hvad man selv har af ønsker og behov.
Access BARS giver os mulighed for at modtage, og nej det er ikke bare så ligetil, for vi giver og giver, spørg dig selv hvordan du har det når nogen roser dig, siger du – øh det var da ikke noget, eller tager du åbent imod roserne?
Vi er opdraget med at vi skal yde for vi kan nyde – hvem siger det er sådan? Hvem har bestemt at vi skal spise hovedretten før desserten, hvordan ville det være hvis du kunne nyde hovedretten meget mere hvis du fik desserten først? Er det nu tiden at du byder dig selv velkommen i dit liv? Er det tiden du ser på dig selv som det vidunderlige menneske du er, uden at dømme dig selv – for du er fantastisk præcis som du er. Mange går rundt med en følelse af at de skal fikses for både det ene og det andet – men stop der er intet galt med dig, så du kan ikke fikses – det du kan gøre er at slippe alt det der forhindrer dig i at være den smukke unikke person du er.
Access BARS er som dit indre Feng Shui

Klinik Velyse

Access Bars de 32 punkter

32 punkter

Når du modtager Access Bars de 32 punkter på hovedet og er villige til at slippe begrænsninger/overbevisninger omkring alle aspekter af dit liv og tidligere liv, så bliver du istand til at leve meget mere fri.
Her er nogle af de områder der arbejdes med når du modtager Access Bars; kontrol, penge, seksualitet, krop, healing, håb og drømme, magt og kreativitet, kommunikation, glæde, nedtrykthed og meget mere. Behandlingen foregår ved at jeg blidt berører dit hovedet på disse 32 punkter, også kaldet BARS. Ved at være villig til at slippe og modtage behandlingen så vil du have mulighed for at slippe de overbevisninger, tanker, følelser, beslutninger, “kontrakter” (såsom hvis du nu eller tidligere har lovet nogen at hjælpe dem hele livet) du har samlet gennem hele livet blive forløst.
Lære at modtage dig selv og livet med Access BARS

Access Bars behandling

Når du modtager en Access BARS behandling foregår det hvor du ligger fuld påklædt på briksen, og det eneste du skal præstere er at være ville til at slippe og modtage, måske har du nogle emner du ønsker at slippe, hvis dette er tilfældet så arbejder vi med dette.
* Det kan være du har mønstre du vil ændre.
* Det kan være tankemylder du vil fri af.
* Måske ved du at du kan være mere fri og glad.
Kan du relatere til overnstående så er Access BARS bestemt noget for dig.

Mental feng shui

“Access BARS er som dit indre Feng Shui. Der bliver ryddet op i dit mentale rum, så der igen er plads til dig”

Gary Douglas og Dain Heer

Kontakt mig

2 + 11 =

Klinik Velyse

v/ Melanie Friis-Rousing
Chr. Lunds Alle 29
5250 Odense SV
Tel: +45 2232 2846

CVR: 31520134