+45 2232 2846 klinikvelyse@gmail.com
Vælg en side

BLOG

Hvor er dit fokus? På at skabe dit liv, eller på at undgå fejl?

Klinik Velyse – BLOG

Hvor er dit fokus? På at skabe dit liv, eller på at undgå fejl?

Hvad fokuserer du på?23. august 2016
Loven om tiltrækning fungerer perfekt! Det du fokuserer på er det du får i dit liv. Så hvor ligger dit fokus? Går din opmærksomhed på at skabe en fremtid der fungerer for dig, eller har du fokus på det der ikke fungere i dit liv?

Desværre er det sådan at man ofte fokuserer på det der ikke fungerer i ens liv, og da loven om tiltrækning ønsker at opfylde dit ønske, ja så får du mere af det der ikke fungerer i dit liv. Og det handler om at være opmærksom på hvad man fokuserer på, for uden opmærksomheden, vil man blive ved med at gentage det mønster – med at fokusere på det der ikke fungerer.

Mange gange bliver jeg mødt med den overbevisning at det ikke fungerer, at man da ikke bare kan tænke positivt og tra la la så bliver alt bedre, og jeg giver dem fuldstændig ret, det er din opmærksomhed og din vilje til at ændre og din vilje til at være åben for at dit liv faktisk kan blive bedre. Og selvfølgelig at give slip på det der ikke fungerer.

Hvorfor er det så svært at give slip?Kan det gøre ondt at give slip på det der ikke fungerer?

Ja det er korrekt, det kan være skræmmende og ligefrem gøre ondt at give slip på det der ikke fungerer, for selv om det ikke fungerer så er der en tryghed i det kendte, og selv om der er et stort ønske om at få et bedre liv – så ved vi jo ikke hvordan det liv ser ud, og det er en stor del af processen at du begynder at være villig til at give slip på det der ikke fungerer for dig.

Så hvordan fungerer “Loven om tiltrækning”?

Det vigtige for at tiltrække det du ønsker i dit liv, er at du er opmærksom. Opmærksom på alt, for at slippe dine tanker og følelser der ikke skaber det liv du ønsker, er du nødt til at være opmærksom på dem for at kunne give slip. Alt for ofte møder jeg mennesker der fortæller at de virkelig har prøvet at tænke positivt og at det ikke fungerede, og de fortæller samtidig at det næsten bliver overmandet af de negative tanker og følelser. Og det er jo netop sådan at du ikke “bare” kan parkere det negative tanker og følelser, for så er de der jo stadig, de er blot gemt.

Vær opmærksom på både positive og negative tanker og følelser!

Det er som Einstein sagde, alt er energi og det er alt hvad der er! Energien kender ikke forskel på positive og negative tanker og følelser, det er energi. Og den energi du fokuserer på tiltrækker du. Det er en “muskel” du kan træne, og som alt andet træning er der en periode, hvor du opbygger muskelmassen, her er det blot opmærksomhedsmassen du træner.

melanie website streg

Her er tips til hvordan du kommer igang.

For det første vil jeg bede dig om at være blid ved dig selv, ofte vil der være en overflod af de negative tanker og følelser, og det er helt ok, du skal opdage dem før du kan ændre dem.
Når du er opmærksom på en negativ tanke eller følelse så giv slip på den, pak den ikke væk, giv slip på den.
Nu da loven om tiltrækning fungerer perfekt, og alt er energi, så kan du stille spørgsmål til den energi – derfor kan du tiltrække det du ønsker og måske slet ikke ved er muligt at tiltrække.
Ligemeget om du har en negativ eller en positiv tanke eller følelse så sig – Hvad skal der til for at det bliver bedre? Hvad mere er muligt?
Og 10 gange morgen og 10 gange aften brug dette mantra – Alt i livet kommer til mig med lethed, glæde og i overflod.
God fornøjelse

ALT I LIVET KOMMER TIL MIG MED LETHED, GLÆDE OG I OVERFLOD.

Seneste indlæg i bloggen

Her kan du læse de seneste indlæg i bloggen, og vil du se mere kan du klikke på linket.

Schhhh kroppens celler lytter og husker!

Klinik Velyse - BLOG Schhhh kroppens celler lytter og husker! Schyyy kroppens celler lytterJeg kan ligeså godt sige det, vores krop er MEGA intelligent. Jeg er så imponeret over alle de processer hele vores krop styrer og kommunikerer til os, det er den...

læs mere

Føler du dig drænet allerede inden dagen er begyndt?

Klinik Velyse - BLOG Føler du dig drænet for energi allerede inden dagen er begyndt? Føler du dig drænet for energi, måske allerede inden dagen er begyndt? Hvem eller hvad er det der stjæler din energi? Og hvordan lukker man så hullet for sådan en...

læs mere

Hvad er det der er så vigtig, at du selv forsvinder?

Klinik Velyse - BLOG Hvad er det der er så vigtig, at du selv forsvinder? Hvad er vigtigt i dit liv – at du tilsidesætter dig selv, er det at være glad eller er det at tage dig selv så F……. forfærdelig højtidelig? Hvad er det der er så vigtig, at du selv...

læs mere

Klinik Velyse – BLOG

Inspiration til krop og sjæl

Klinik Velyse

Alternativ behandling

Alternativ behandling er i min verden fantastisk, da der ikke er fastlåste holdninger og synspunkter til hvad der er muligt i krop og sind. Ved at vælge alternativ behandling har du taget det første skridt til nye muligheder.

Kontakt mig

11 + 12 =

Klinik Velyse

v/ Melanie Friis-Rousing
Chr. Lunds Alle 29
5250 Odense SV
Tel: +45 2232 2846

CVR: 31520134