+45 2232 2846 klinikvelyse@gmail.com
Klinik Velyse
Voldsomme rygsmerter næsten væk

Anbefaling

Peter’s voldsomme rygsmerter er næsten væk

Voldsomme rygsmerter næsten væk.
Efter en ulykke var jeg nødt til at have et flexjob, da jeg ikke kunne overkomme en hverdag med voldsomme rygsmerter og fuldtidsarbejde. Jeg sov og gik på arbejde. Nu efter 6 Kraniosakral terapi behandlinger hos Melanie, sover jeg ikke mere når jeg kommer hjem fra mit flexjob, jeg har næsten ingen rygsmerter mere, jeg kan hjælpe min kone med huset og maden. Havde jeg vidst at Kraniosakral terapi kunne hjælpe så meget havde mit liv set anderledes ud idag.
Peter

Klinik Velyse

Peter’s voldsomme rygsmerter næsten væk efter 6 behandlinger!

Kraniosakral terapi for rygsmerter

Når du modtager en Kraniosakral terapi, sættes kroppen i en tilstand hvor den har lettere ved at hele sig selv, når kroppen bliver afslappet har jeg meget bedre adgang til at løsne de spændinger der fastholder i Peter’s tilfælde rygsmerter, kroppen vil så gerne hjælpe, og har ofte brug for lidt hjælp til at slippe smerterne.

Skal man tro på det?

Ja det gør det, troen har ingen betydning. Det eneste der kan tale imod en virkning, er hvis du vil modbevise at det ikke virker, eller du har bestemt at det ikke hjælper, eller måske har din bedre halvdel sendt dig til behandlingen, og du vil sådan set ikke modtage behandlingen. Jeg har dog ikke oplevet nogen der ville betale penge for ikke at give det en chance, og det er nok til at kroppen giver slip.

Kraniosakral terapi

“Kraniosakral terapi hjælper kroppen og sindet i en tilstand – hvor healing er muligt!”

Melanie Friis-Rousing

Kontakt mig

5 + 11 =

Klinik Velyse

v/ Melanie Friis-Rousing
Chr. Lunds Alle 29
5250 Odense SV
Tel: +45 2232 2846

CVR: 31520134