+45 2232 2846 klinikvelyse@gmail.com
Klinik Velyse
Slip tankemylder - Return to sender!

Anbefaling

Anette slap tankemylder

Return to sender – genialt!
Det er jo genialt det der, return to sender.
Indtil videre fungerer det rigtig godt for mig, og jeg føler at jeg kommer ind til mig selv med at cleare hovedet på den måde. Igår oplevede jeg også at jeg syntes, at jeg havde et mærkeligt “forhold” til min kæreste i løbet af dagen. Ved sengetid gik det op for mig, at jeg “bare” var ved at finde hjem til mig selv, at jeg ikke var ovre i min kæreste hele tiden, at jeg ikke søgte hans selskab og bekræftelse hele tiden – vi var begge to hjemme hele dagen.
Det var en rar oplevelse og en fin indsigt.
Anette

Bevidstheds terapi til at slippe tankemylder

98% af vores tanker og følelser tilhører ikke os!

Når jeg arbejder med bevidstheds terapi, handler det ikke om at finde den rigtige løsning! Det handler om at finde hvad der fungerer for dig!
Og det første vi arbejder med er at fjerne alle de tanker og følelser der ikke er dine, og dette gøres fordi så længe du er fyldt med tanker og følelser der ikke er dine, kan du blive meget tung og forvirret, for du kan ikke gøre noget ved det der ikke er dit, og det kan være svært at se forskel. Så derfor for hver tanke og følelse du har sig (enten højt eller indeni dig selv) Hvem tilhører dette? Retur til afsender! (Who does this belong to? Return to sender!)
Dette vil give dig ro og lethed.

Klinik Velyse

Bliv den bedste udgave af dig selv!

Bevidstheds terapi

Bliv bevidst om dine tanker og følelser, og hvad der holder dig tilbage fra at leve det liv du ønsker. Vi kigger ikke på hvad der er rigtigt eller forkert, vi kigger på hvad der holder dig tilbage, og dømmer ikke de tanker og følelser der dukker op, for det er jo meget ofte angsten for at disse tanker og følelser er forkerte der gør at vi holder det for os selv, og derved sidder det fast i din bevidsthed.

Universet er altid klar til at hjælpe os!

Det handler om at være meget bevidst om dine tanker. Et eksempel; en kvinde kan ikke forstå hvorfor hun bliver ved med at have problemer der gør at hun er sygemeldt fra sit job, og da vi kigger nærmere på hendes tanker og følelser, så opdager hun at hun dagligt tænker – ihhh hvor ville jeg ønske at jeg kunne gå hjemme, og ikke behøvede at arbejde – BINGO og da hun ændrede dette tankemønster, fik hun mere energi og lyst til sit job (et job hun faktisk var meget glad for).

Dette gælder selvfølgelig ikke for alle, men i dette tilfælde, kunne det rimelig let ændres ved Bevidstheds terapi.

Hvorfor virker Bevidstheds terapi?

“Det gør det fordi, vi arbejder med det der er og ikke det man ønsker skal være, og ved at arbejde bevidst, kan du skabe det du virkelig ønsker”

Melanie Friis-Rousing

Kontakt mig

15 + 12 =

Klinik Velyse

v/ Melanie Friis-Rousing
Chr. Lunds Alle 29
5250 Odense SV
Tel: +45 2232 2846

CVR: 31520134