+45 2232 2846 klinikvelyse@gmail.com
Klinik Velyse
Morten har aldrig haft det bedre - Bevidstheds terapi

Anbefaling

Morten hjulpet i den rigtige retning

Hej Melanie

Fik lige lyst til at dive dig en lille update – ikke fordi du har bedt om det. Men fordi jeg er så glad for, hvordan jeg har det og det har jeg lyst til at dele med dig.

Vi talte i vores sidste session om en teknisk ting på mit arbejde, som skulle angribes, men jeg vidste ikke lige hvordan. Nu har jeg søgt råd hos den rette myndighed i Danmark og fået nogle oplysninger som jeg har bragt videre til min leverandør. Og i sidste uge var jeg i Holland for at besøge denne leverandør og nu tager de sig af hele problemstillingen. Dejligt…….

Nå, men den virkeligt fede ting var egentlig at jeg ved det møde hos min leverandør var vi ca. 150 kunder som var inviteret til et 2 dages arrangement. Normalt ville jeg frygte sådanne arrangementer og tit kommer jeg hjem uden ret mange nye kontakter, da jeg “gemmer” mig lidt. Men denne gang “angreb” jeg arrangementet lidt mere og opsøgte ligesindede fra min branche. Og fik min leverandør til, på min opfordring, at introducere mig for de andre skandinaviske importører, så vi kunne udveksle erfaringer. Og det var fantastisk. Jeg tog hjem med en håndfuld rigtig gode kontakter, og en masse erfaringer rigere.

Jeg har aldrig haft det bedre, så igen mange tak fordi du hjalp mig i den rigtige retning.

Mvh

Morten Hansen

Bevidstheds terapi

Mortens update 2 år efter

Jeg har gennem et stykke tid lige ville give dig en lille update på hvordan det går.
Ikke fordi du har bedt om det, men fordi jeg ikke kan lade være. 🙂

Det blev så i dag at jeg lige fik taget mig sammen til at skrive mailen.
Og en lille spøjs ting opdager jeg i min mailbox, da jeg leder efter din mail adresse. det er i dag præcis 2 år siden at jeg skræv den første mail til hvor jeg beskriver hvordan jeg har det.
Der findes vel næppe en bedre dag til at gøre status end i dag så.. 🙂

Jeg har siden jeg stoppede hos dig haft det godt. De få værktøjer som jeg fik med, var præcis det jeg havde brug for i de perioder hvor det strammede lidt til.
Her fra september og til nu har jeg så haft den største test af mig selv og hvor langt jeg rent faktisk var kommet, efter mine besøg hos dig.
På jobbet er der store omvæltninger. Et generationsskifte med tilhørende omstrukturering af firmaet og produktporteføljen. Vi har i 6 mdr nu kørt et afviklingsspor for en del af virksomhed samtidig med vi kører et udviklingsspor for den del af virksomheden vi satser på i fremtiden. Meget krævende – men også sjovt og spændende.
Vi fik en datter i februar, som indtil efter sommerferien opførte sig pænt. I efteråret begyndte hun at sove dårligere og dårligere. Samtidig med at hun ikke ville falde i søvn. Det endte med dræn i hvert øre her i januar. Men en stor del af efteråret var præget af alt for lidt søvn til far og mor. En typisk nat var 3-4 timers søvn inden vækkeuret ringede kl. 06,00.
I september fik vi så besked på at den lokale skole var lukningstruet. Den kamp kastede jeg mig ind i. Det har været en turbulent tid, med ugentlige møder og daglig “kontortid” ved computeren når der er faldet ro over huset. Jeg er en del af den forældregruppe, der har taget kampen op for at få skolen bevaret. Det daglige arbejde går ud på at tale med bekymrede forældre, planlægge og gennemføre events der sikre at der er opmærksomhed på vores skole, skrive læserbreve, planlægge fremtiden med både det scenarie at skolen lukker og det scenarier at den ikke gør, afholdelse af borgermøder, lobby arbejde + diskussion med lokalpolitikerne + alt muligt andet. 🙂

Hvis jeg havde gabt over det jeg beskriver ovenfor, inden jeg havde været hos dig, så var jeg med garanti stået af midt i det hele. Enten med stress eller med en redningen lige inden det ville komme så langt.
Det helt vilde scenarie i dag er at jeg ved at jeg ikke kan få stress. Det sker ikke, det kan ikke ske.
Og selvom jeg og dermed min familie er igennem en tid hvor tingene er lidt tilspidset, så ved jeg kan klare det. Jeg har ikke lyst til at resten af mit liv skal have det aktivitetsniveau, som jeg har lige nu. Men for en begrænset periode er det ok og det er ok med familien også. Specielt skolen vejer jo tungt på den vægtskål. Den vil vi gå langt for.

Det at jeg i denne periode kan sidde fredag aften ved middagsbordet, efter en uge som har budt på 37 timers arbejde, 8-10 timers kamp for skolen, natteroderi med datteren, utallige dilemmaer, problemstillinger og uløste konflikter, og så tænke at mit liv er dejligt når jeg kigger rundt på min familie. DET er dejligt. Og det havde jeg nok ikke haft abstraktionsniveau til før jeg havde været hos dig. Så igen, tak for hjælpen til at hjælpe mig selv.

Jeg håber også at du har det godt.

Mvh

Morten Hansen

Klinik Velyse

Slip begrænsninger og nyd livet!

Kan troen på en selv ændres?

Ja bestemt, for som med alt andet så er også dette energi og energi kan ændres. Når vi ikke tror på os selv, kan kan denne følelse eller tanke tage mange former, og disse finder vi sammen og opløser.

Bevidstheds terapi

I denne behandling fik vi set på de begrænsninger og synspunkter Morten havde om sig selv, og som Morten selv beskriver – så lykkedes det til fulde at få troen på ham selv tilbage.

Hvordan kan det være resultatet ikke ændrer sig?

“Bliver du ved med at gøre det samme om og om igen og forventer et andet resultat? Det går ikke, du er nødt til at ændre noget for at få et andet resultat!”

Albert Einstein

Kontakt mig

8 + 2 =

Klinik Velyse

v/ Melanie Friis-Rousing
Chr. Lunds Alle 29
5250 Odense SV
Tel: +45 2232 2846

CVR: 31520134